Beauty

Review: Etos Primer Anti Redness

Etos primer ant-redness (1)

Etos primer ant-redness (2)

Weg met de oneffenheden in het gezicht en langer genieten van de make-up! Etos heeft maanden geleden (lees sept 2014 *kuch*) een serie van vijf primers gelanceerd met elk een specifieke functie. De primers worden aangebracht over de dagcrème of alleenstaand en zou de huid fluweelzacht maken. De primers zijn verrijkt met vitamine E en bevatten geen conserveringsmiddelen en parfum.
Destijds kocht ik de Anti Redness primer (13 ml) in de hoop dat het roodheden zou neutraliseren.

Ik zal alvast bekend maken dat ik het geen ideale primer vind. De naar siloxanen ruikende primer werkt aan de hand van een pomp-systeem. Je kunt de primer op twee manieren gebruiken. Het product aanbrengen op het gehele gezicht of enkel op de probleemplekken.
Een keer pompen is meteen teveel voor mijn hele gezicht, wat inhoudt dat je sowieso de dosering moet aanpassen en er dus product achterblijft in het pompje.
De structuur van de primer vind ik overigens eerder een crèmestructuur hebben dan de vermeende gelstructuur.

De primer smeert makkelijk uit en zorgt weliswaar voor een lichte zijde gevoel. Het laat zich wel snel ophopen in de huidplooien, zoals rond de neus waar veelal de meeste roodhuid voorkomt, en rimpels. De groene primer laat duidelijk een waas achter die je er ziek laat uitzien zelfs als je er foundation overheen aanbrengt. De siloxanen geur verdwijnt trouwens mettertijd.

De anti redness primer zorgt voor een gedeeltelijke neutralisatie van roodheden door deze te verlichten, maar het oogt vrij onnatuurlijk. Gebruik het op een zuinig manier enkel waar het echt nodig is. Maar al bij al is het niet een product dat ik anderen zou aanbevelen.

Etos primer ant-redness (3) zonder  Etos primer ant-redness (4)Zonder primer                                            Met primer

Prijs: €5,99

Gebruik jij een primer?

Advertenties

2 gedachten over “Review: Etos Primer Anti Redness

  1. Goeie review thanks!! Ik was op zoek naar iets groens. Idk wat,misschien idd primer of concealer. Want wauw k word zo snel rood haha, vooral met drinken dan lijk alsof ik aan het stikken ben lol :”) ik had in de winkel een beetje getest maar toen kon ik niet echt beslissen of het nou goed was of niet :c

    1. Ken het (het testen, niet het drinken :P). In het zonlicht lijken producten toch anders en in de winkel weet je ook niet meteen of het zal oxideren of niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s