Fashion

Outfit: Heart for another girl

image

Was het koud? Zeker weten! Vreemd genoeg voel ik de koude altijd eerst in mijn vingers en armen en pas veel later aan mijn haast blote benen. Ik kan sjaal, muts en handschoenen nodig hebben en toch perfect in een korte rok lopen. Verklaar mij voor gek, maar het is nou eenmaal zo.

Aangezien het een prachtige en zonnige maar zeer frisse dag was, leek het mij uitstekend om de kruidentuin weer eens op te zoeken. Ik weet dat ik moet werken aan de kwaliteit van mijn foto’s: het is nou eenmaal zo dat ik de laatste tijd last van onvaste handen heb en meestal mijn fotocamera thuis laat liggen. Ik had enkel mijn smartphone bij me en geen statief of dergelijke, waardoor ik moest werken met het aanwezige meubilair in de kruidentuin. Met de gsm gewrikt tussen de spijlen van een houtenbank en de timer op 5 seconden maakte ik enkele foto’s.
Helaas was er nog niets in bloei, dus ik zal het binnenkort nog eens proberen voor een jawdropping backdrop.

Hoewel ik ervan overtuigd ben dat de vertaling foutief is, is het afkomstig van de nieuwste sub-unit AOA Cream’s lied I’m Jelly BABY (질투 나요 BABY). Een schattig, zoet lied met snoepkleuren en overdreven emoties. Geheel passend voor deze outfit.

Pinafore New Look|Blouse New Look|Panty Primark|Boots Shoes& Boots|Watch Casio

Advertenties

3 gedachten over “Outfit: Heart for another girl

  1. Jaaaa ik vind I’m Jelly Baby ook zo leuk!!! En hij past inderdaad superleuk bij je mooie outfit. Al ben ik wel een beetje benieuwd hoe de voorkant er eigenlijk uitziet (omdat alle foto’s van de zijkant zijn ^^”) Ik houd van roze en van je panty! ❤ (Maar ik zou er wel in doodvriezen hahaha)

    1. Lol, jah had het ook opeens door dat er geen voorfoto’s waren 😛 Ik heb de voorkant wel al geshowd in de shoplog 20 feb ^^ Dankje Olivia (het nummer staat op repeat!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s