Fashion

Outfit: You’ve changed so much

Outfit You’ve changed so much (2)

Outfit You’ve changed so much (1)

Outfit You’ve changed so much (3)

“We zien je veranderen Jasmine!” Dat zijn nou exact de woorden waar ik meermaals de ontvanger van ben geweest. Verandering kan goed zijn, maar dat wordt er niet altijd bij gespecificeerd. Ik weet ook dat ik me anders gedraag, kleed en handel in vergelijking met vroeger, toch ben ik nog steeds trouw aan mijn eigen waarden en normen – en in mijn ogen is dat het belangrijkste.

Normaalgesproken ga ik anders om met de belichting voor foto’s. Deze foto’s heb ik dan ook met een reden met veel schaduw gemaakt *denk artistiek* : alsof je achtervolgd wordt door het verleden.

In ieder geval: over de outfit. Is het nou schattig of stoer? Ik weet het ook even niet meer. Laten we het houden op een combinatie van de twee waar soms de ene de overhand heeft op de andere. De panda muts heb ik op de kop getikt in de sale van Bershka en wat ben ik daar blij mee. In de zomer had ik het al gespot in de winkel, maar ik vond toentertijd het prijskaartje niet aantrekkelijk genoeg. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik deze laarzen aan mijn voeten show. Ze hebben me op veel koude dagen doorheen de dag warm gehouden op een fashionable wijze.

De titel is afkomstig van Fiestar’s You’re pitiful (짠해), een zeer goed lied dat veel te lang verborgen is geweest voor mij. Ik hoop dat ze snel een comeback kunnen maken, want dat verdienen ze zeker.

Top Bershka|Hat Bershka|Pants H&M|Boots Shoes& Boots|Cardigan Carrefour

Advertenties

6 gedachten over “Outfit: You’ve changed so much

    1. Hm diepe vraag 🙂 Eigenlijk wel, het is verschillen, maar het is ook een deel van het leven dat ik anders niet zou zien/beleven. Het is allemaal nog wat nieuw ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s