Food·Personal

VLOG B-day (+ What I ate)

VLOG B-day

img_20160208_165333.jpg

Wat een ijverige vlogger! De afgelopen weken heb ik ongeveer net zo vaak gevlogd als ik de voorbije drie jaar tezamen heb gedaan. Ditmaal heb ik mijn twee-en-twintigste verjaardag vastgelegd in een vlog.
Verwacht zeker geen spannende zaken (dat moet je in geen enkele van mijn vlogs verwachten), want het weer werkte allesbehalve mee. Gelukkig waren alle voorbereidingen voor het eten al gemaakt, dus niemand moest de deur uit.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Het weer voor 8 februari
WIND
Gemiddeld: 26,5 km/h
Hoogste: 86,9 km/h
Laagste: 16,1 km/h

Stormachtig weer op maandag!

Het aandachtspunt van de verwachting gaat voornamelijk naar de maandag.
In de nacht naar maandag zal de wind snel toenemen tot hard of stormachtig langs de kust en op het IJsselmeer. Langs de noordwestelijke kustgebied en in het Waddengebied kan het zelfs even gaan stormen (windkracht 9). Boven land neemt de wind toe tot (vrij) krachtig. Dit alles door een depressie die op maandag ten westen van Noorwegen ligt. Aan de zuidflank van de depressie bevindt zich de meeste wind.

Link : Recept Cinnamon Rolls

Advertenties

4 gedachten over “VLOG B-day (+ What I ate)

  1. Dat food!!! Die taart!!! ALLES!!! *_* Bij ons hier waaide het ook zooooo hard, en dan moet je fietsen en toen werd ik bijna weggeblazen D: Het ziet eruit alsof je een goede dag hebt gehad en vlogs zijn leuk!!

  2. Alsnog van harte gefeliciteerd!!! Wow die maltesers taart ziet er lekker uit! Zelf ben ik ook dol op Maltesers. De rest van het eten ziet er ook erg goed uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s