Beauty·Personal

Personal: Those selfies only your friends see

Lazy Sunday post! Selfie-verslaving, is dit een aanvaarde verslaving? Sinds ik een smartphone bezit, worden er selfies bij de vleet gemaakt. Op momenten van verveling, als je een emotie wilt delen of als je vindt dat je er geweldig uitziet maar je de gemaakte foto niet waardig genoeg vindt voor Instagram.
[Dit artikel is gewoon een excuus om mijn selfies te laten zien.]

Mijn vrienden zijn de dupe van mijn selfie verslaving, want waarom zou je nou een selfie maken als het niet om te delen is?! Tijdens mijn studiepauzes heb ik stress-selfies en campus-selfies genomen, gedurende saaie momenten heb ik ‘doe eens zot’ selfies gemaakt en niet te vergeten de makeup prestaties die ik heb vastgelegd.
Soms heb ik zin om de foto’s hevig te bewerken om mijn punt te benadrukken of enkel wat te tweaken. Soms draag ik veel make-up of juist helemaal geen – dat is het relaxte als je de selfies toch enkel aan bepaalde personen laat zien, dan kun je helemaal jezelf zijn.

Hoewel ik fotograferen leuk vindt, ben ik niet het type dat alle momenten met vrienden moet ge-selfied hebben of iemand die mezelf tijdens een sportprestatie fotografeert (mijn rood aangelopen bezweet hoofd moet niemand vereeuwigd zien). Maar al de andere momenten…

Ben jij het selfie type?

Advertenties

6 gedachten over “Personal: Those selfies only your friends see

  1. Ik ben dan weer iemand die graag ‘selfies’ neemt met anderen en niet alleen. Behalve snapchat met grappige effectjes ofzo, dat is wel leuk. Maar ik neem gewoon niet goed op foto’s heb ik de indruk, ik moet echt al heel veel moeite doen om er een keertje leuk op te staan, hahah!

    1. Lol altijd: 1000 selfies om 1 goede te vinden πŸ˜€ Met anderen ook, maarja privacy ^^ dus die houden we tussen ons. Goh dat heb ik nou net niet Snapchat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s