Fashion

Fashion: Primark wishlist

Een goed voorbereid persoon telt voor twee! Als alles goed verloopt dan ben ik morgen te vinden in een Primark. Hopelijk niet in een overdrukke filiaal waar ik mij een weg moet banen om erna een kwartier lang in de rij te staan voor de paskamers.

In ieder geval heb ik mijn onderzoek al verricht met behulp van de Primark site, dit is trouwens een erg handige site waar je favorieten gedurende een lange tijd worden  bijgehouden, want zeker in een volgeladen winkel als Primark kun je overweldigd worden door de vele kledingstukken en andere. Het is enkel jammer dat de materiaalmixen van kledingstukken niet worden vermeld op de site, want anders kon ik nog specifieker te werk gaan.

Primark Wishlist (3)Primark Wishlist (2)Primark Wishlist (4)Primark Wishlist (1)

Mijn doel is vooral om fitness kledij scoren tegen een kleine prijs, zowel boven-als onderstukken, twee tops, een fantasy panty en een poederroze sjaal. Daarnaast ben ik ook enkele niet-kledij producten tegengekomen die mij leuk lijken: een zilveren ketting, scrunchies, een lipproduct-hechter, een plaid, een oogschaduwpalette, een schattige drinkbeker met panda print en catpouch.

Natuurlijk is er nog niets definitief. Aangezien spullen er in het echt altijd anders kunnen uitzien of dat het toch niet zo flatterend valt, maar ik vind het altijd handig als ik een guideline heb zodat ik gerichter kan zoeken in de winkel.

Stel jij wishlists op?

Advertenties

9 gedachten over “Fashion: Primark wishlist

    1. Het was idd een beetje teleurstellend qua kleding en die ene ketting hadden ze er niet :S. Maar gelukkig had ik wel een fijne tijd met vriendin 😀

  1. Leuke items! De oogschaduw palette heb ik ook, zitten mooie kleuren in en ook nog eens goed. De scrunchie’s zien er cute uit! Primark blijft toch een leuke winkel waar je meestal kan slagen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s