Food

Food: Homemade simple guacamole

Homemade Simple Guacamole (1)Homemade Simple Guacamole (2)

Nacho’s en guacamole zijn een van mijn favoriete voedselcombinaties. Krakerige maischips met romige gepureerde avocado.
Maar volgens mijn smaakpapillen moet guacamole op een bepaalde manier bereid worden. Ik wil graag dat de smeuïgheid van avocado overheerst en niet een of andere artificiële of onduidelijke kaas, tomaten, rode peper, toegevoegd zuur of overdaad aan kruiden. Dit is iets wat je niet snel terug vindt in voorbereide potten guac.
Voor het eerst heb ik zelfgemaakte guacamole gemaakt. Ik houd het veganistisch, simpel en natuurlijk.

Verse koriander had ik helaas niet in huis dus ik heb gebruik gemaakt van de gedroogde variant, hoewel ik denk dat je met verse een betere smaak krijgt. Ook vroeg het originele recept om drie eetlepels olijfolie, maar aangezien avocado van zichzelf al een vetbevattende vrucht is, had ik het gereduceerd tot één eetlepel toch ga ik dit voortaan ook weglaten want het is niet echt noodzakelijk.

Homemade Simple Guacamole (3)
image


Guacamole

Ingrediënten

Twee avocado’s
Eén knoflookteen
Koriander (liefst vers anders gedroogd)
Pepper
1 el olijfolie
Limoensap

Prak de avocado’s of pureer ze in een blender.
Pers de knoflookteen en voeg de koriander, peper, olijfolie en limoensap toe. Meng alles goed door elkaar tot je een romige massa krijgt.Klik hier als je de video niet kunt bekijken


Smakelijk

Advertenties

9 gedachten over “Food: Homemade simple guacamole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s