Beauty

Mijn overzicht van 2015

Mijn jaaroverzicht 2015

Fijne oudjaarsdag!! Dat alles wat je wil bereiken in 2016 met succes lukt!

Het was niet mijn bedoeling om twee video’s na elkaar te laten verschijnen, maar tjah een betere dag als deze is er niet voor een ‘Mijn overzicht van 2015’. Mijn persoonlijke hoogte-en dieptepunten van het afgelopen jaar en wat er gepland staat voor het jaar 2016.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Wat staat er op jouw agenda voor 2016?

Advertenties

8 gedachten over “Mijn overzicht van 2015

 1. Super leuk om te zien! Gaaf dat je dit jaar een eigen domein hebt gekocht πŸ™‚
  Ik vind je blog altijd super leuk om te lezen, en je maakt zulke spontane en positieve video’s πŸ™‚
  Fijne jaarwisseling! Liefs

  1. Heel erg bedankt Florentine! Ik heb dit jaar echt meerdere keren geleerd dat je niet alles in de hand hebt, dus je beter maar kunt genieten. Gelukkig nieuwjaar!

 2. JA KOM NAAR ZUID-HOLLAND! LOL. Rotterdam heeft een leuk centrum, Den Haag heeft een hele leuke Chinatown :3 Als je ooit naar ZH komt ben ik je gids wel. πŸ˜€
  Ik hoop dat je volgend jaar naar de Efteling kan, en dat je studie goed gaat, en dat je alles kan bereiken wat je wilt. En bedankt voor het compleet maken van mijn 2015, en een superfijn 2016 toegewenst!!! <33

  1. Lol, jah Noord-Holland (wat ik eigenlijk wou zeggen) of Zuid-Holland πŸ˜‰ Maar een gids die de lokale hot spots kent, klinkt wel erg interessant! Awh super lief Olivia en jij ook een hartstikke fijn 2016, eveneens veel geluk met je studie, cosplay en andere uitdagingen.

 3. OMG zo grappig, als ik mijn jaar zou beschrijven, zou ik “rommelig” ook zeker niet weg kunnen laten! Leven is vol ups and downs so no worries. Alles komt uiteindelijk wel goed. Je kunt er alleen van leren ^^ P.S: Het boven van Nederland is Groningen πŸ˜€ *hinthint*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s