Beauty·Food

What I got in December

What I got in DecemberKruidvat Shoplog

Elke jaar schrijven we weer dat verlanglijstje, dat steeds langer wordt zodra de feesten naderen – of geldt dat alleen voor mijn lijst? Dit is allesbehalve een opschepperig filmpje, ik laat gewoon met veel plezier zien waar ik heel blij mee ben en misschien spot je wel wat leuks dat nog mist op je lijst voor volgend jaar (Trouwens, dit is een tijd geleden gefilmd).


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Advertenties

10 gedachten over “What I got in December

  1. Yay chocoladeletters!!! Wij vieren geen Sinterklaas maar ik eet me altijd vol met chocoladeletters en kruidnoten πŸ˜€ En ik vind je haar leuk gelukt!!! De bean boozled challenge lijkt me grappig maar ik denk niet dat ik het aankan ^^” food must be GOOD. stinkende sokken klinkt niet erg good..

    1. lol, jah we hebben hier in huis een serieuze stapel ingeslagen (denk tiental) – genoeg om nog een aantal maanden mee door te komen. Ik ben zo benieuwd naar de kwast, moet het nog steeds uit de verpakking halen zelfs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s