Beauty·Food·Personal

Personal: Update on life

You're not perfect and that's okayGolden glitter nailsCaptainPicardUnknownCallerChocotelegramclumsy-quotes-1Lijnzaadchocopudding (3)Gold Christmas cards tree

Goeiemorgen! Wat is er allemaal nog gebeurd op persoonlijk vlak?
Het is mij weer duidelijk geworden dat streven naar perfectie een onbereikbaar doel is, want het zal nooit volledig perfect zijn voor iedereen. Het belangrijkste is dat je zelf tevreden bent. Lekker cryptisch toch ^^ De post-its die ik spotte in JeffreyFever’s YTvideo geeft die gedachte perfect weer.

De grootste opluchting is, dat ik er eindelijk achter ben gekomen welke beller mij al een aantal weken stalkt. Ik kreeg anonieme telefoontjes van een onzichtbaar nummer die ik steeds mistte. Blijkt dus dat het HelloFresh was, die mij wou benaderen. Ik snap nog steeds niet waarom ze dan geen voicemail inspreken, maar waarschijnlijk heeft het te maken met het feit dat ze dan nooit terughoren van mensen.

Vanwege mijn pauze in activiteiten waarvoor ik beter korte nagels kan hebben, laat ik mijn nagels momenteel gewoon groeien. Hierdoor is het weer de moeite om nagellak te dragen en dat doe ik dan ook met veel plezier. Dit is zeker te merken op mijn Instagram.

Een goede vriendin van mij stuurde mij een lekker eetbaar geschenk nadat ze het nieuws hoorde over mijn ongeval. Het was een complete verrassing, maar een zeer aangename! Goede vrienden zijn kostbaar!
Toen ik onlangs weer tegen een tafel liep en zo nog een blauwe plek scoorde, gaf een vriend mij de behulpzame opmerking (sarcasme) dat ik niet een van de voorzichtigste ben. Okey, ik geef volledig toe dat ik niet altijd oplet waar ik loop, het is zeer zeldzaam als ik niet ergens een blauwe plek of kras vertoon, maar soms ligt eerlijk waar niet enkel aan mij.

Mijn laatste eet-experiment: ik probeerde een recept uit van Eatyourkimchi – Chocolade kokosnoot chia pudding . Het klonk niet slecht en het was makkelijk te maken, enkel had ik geen chiazaad maar wel lijnzaad. Dat is praktisch hetzelfde, toch? Nou, dus echt niet – de smaak was vrij notig en een paar happen waren voldoende. Volgende keer beter chiazaad gebruiken. Weer wat geleerd.

Dan rest mij nog een boodschap, namelijk

Fijne Kerst gewenst!

Advertenties

Een gedachte over “Personal: Update on life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s