Beauty·Fashion·Food·Personal

Instagram (life through a filter)

image

Volg me op Instagram @hixjass! Twee jaar geleden was ik er zo van overtuigd dat je mij nooit ging terugvinden op het sociale medium Instagram. Fastforward naar eind 2015 waar ik sinds enkele dagen een Instagram account heb.

Een naam uitkiezen was trouwens geen simpele opdracht. Aangezien de mobiele app al een aantal jaren actief is, waren ongeveer alle namen in het universum gekozen. Ik probeerde verschillende schrijfwijzes, de toevoeging van punten en x’s, afkortingen en bijvoegsels. Uiteindelijk kwam ik bij ‘hixjass’. Wat niet gezien moet worden als een woord maar als afzonderlijke woorden.

Mijn ervaring op Instagram is nog gelimiteerd. Hoewel het geen moeilijke app is om mee te werken – Je maakt een foto/video op het moment zelf of je kiest er eentje uit je galerij en die upload je – maar dan kun je kiezen uit een hele resem van filters. Of je opteert ervoor om je foto nog eens handmatig aan te passen aan de hand van tools als belichting, contrast,…, sherpstelling.

Met andere woorden. Je krijgt de mogelijkheid om je realistische levensmomentopname geheel om te vormen tot hoe je had gewild dat je leven eruitzag.
Hieronder heb ik een paar voorbeelden van mijn Instagram-foto’s voor en na bewerking.

Momenteel ben ik nog niet toe aan het maken van selfies, iets waar Instagram profielen berucht om zijn, toch heb ik alvast onderzoek verricht naar de beste manier om een selfie te maken. Je had het misschien niet verwacht, maar er huist een heuse techniek achter het maken van goede selfies.

How to Take the Perfect Selfie – 15 MIND-BLOWING WAYS

Eindelijk ben ik mee met de hype, wat waarschijnlijk ondertussen geen hype meer is.
Vind me terug op @hixjass om een idee te krijgen wat mij bezighoudt in het leven. 
Als laatste deel ik graag deze video mee, want lachen is gezond!

Instagram In Real Life

Heb jij een Instagram?

Advertenties

6 gedachten over “Instagram (life through a filter)

  1. Instagram is volgens mij en blijft een hype denk ik onder bloggers. Een naam verzinnen voor je instagram account blijft altijd lastig maakt niet uit op welke sociale media je een account wilt maken. Zelf heb ik gewoon makkelijk mijn blogger naam genomen seeyanextnl
    Wat leuk dat je nu ook een instagram account heb, ga zeker een kijkje nemen 🙂

  2. Leuk dat je nu insta hebt! Ik gebruik het vooral om inspiratie op te doen voor makeuplooks en mijn eigen looks te plaatsen.
    Gelukkig kon ik mijn blognaam overnemen. Waarvoor staat je afkorting van je insta naam? 🙂

      1. O wacht nu je het zegt zie ik het idd. Ben niet zo scherp ’s avonds –‘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s