Fashion

Outfit: Should I start talking to you first

Outfit Should I start talking to you first (1)

Outfit Should I start talking to you first (3)

Outfit Should I start talking to you first (4)

Outfit Should I start talking to you first (2)

Vergelijk deze outfit met zijn lente-versie, hoe verschillend is de uitstraling! Met mijn zwarte faux leren items ging ik voor een stoere look. Hoewel ik de afgelopen tijd rebelser over straat ben gegaan (denk faux leren handschoenen en rode lippenstift) maar deze dag had ik mijn roze paisley sjaal in de mix gegooid waardoor het net niet dat bikerchick gehalte kreeg.

Waar komt al die rebellie opeens vandaan? Volgens mij heeft het altijd wel in mij gezeten, toch sinds ik meer ben gaan sporten en me beter in mijn vel ben gaan voelen, komt het meer naar buiten.

Ondanks dat ik er de laatste tijd vaker uitzie als iemand die bij dat groepje jongeren hoort dat net buiten de schoolpoorten hangt [op mijn middelbare school was er echt zo’n groep], blijf ik mij nog heel braaf gedragen. Aan het uiterlijk kun je sleutelen, maar het innerlijke blijft (diep, ik weet het).

De foto’s zijn gemaakt door mijn moeder waarvoor dank. Bij zo’n outfit moest en zou ik graffiti op de achtergrond hebben. Normaal zitten brugmuren onder de graffiti, behalve deze, want die was nagenoeg haast leeg met uitzondering van deze artiestennaam en een zilveren smiley.

De titel is afkomstig uit D.Holic’s Chewy (쫄깃쫄깃). De kleding in de MV zit tussen speels en ordinair in maar de beat zit goed. Het geluid laat me denken aan een combinatie van Jason Derulo’s Wiggle en DJ Snake, Lil Jon’s Turn Down for What.

Blouse New Look|Faux leather High Waisted Skinny H&M|Faux Leather Jacket Defshop|Scarf gifted|Boots Schoenenreus

Advertenties

11 gedachten over “Outfit: Should I start talking to you first

  1. Love it, girl! Super dat je je nu beter in je vel voelt. Dat effect merkte ik ook toen ik “begon” met sporten 😀 Keep it up ^_____^

      1. Oh misschien mag je de camera van je moeder vaker lenen? 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s