Watching

Favoriete YOUTUBERS: Update

Hoe spendeer jij je tijd, op Youtube? Een tijd geleden deelde ik mijn Favoriete YOUTUBERS. Het artikel was nog niet online geplaatst of ik had al een heel aantal nieuwe Youtubers aan mijn abonnementen toegevoegd. Waar de eerste batch voornamelijk make-up als hoofdonderwerp in hun video’s hadden, geeft de tweede golf vooral aandacht aan levensverhalen die op een humoristische manier worden meegegeven door mensen met een mooi karakter.


Annchirisu
Op Annchirisu’s kanaal komt er vanalles en nog wat, het is een heel zooi aan randomness, van hilarische parodieën en skits tot geweldig samengestelde fashion lookbooks. Allemaal met een goede dosis pittige humor. Ze post ook gamer video’s voor het geval je daarin bent geïnteresseerd. De video’s met haar broer vind ik extra grappig.

HumerusFitness
Bodybuilding en mij, een combinatie die je in de verste verte niet zag aankomen! Voor je de verkeerde gedachte krijgt: nee, ik ben geen bodybuilder maar Brian Turner brengt deze levensstijl (?) wel op een leuke manier en hij praat openlijk over zijn acne en hoe hij dat heeft verbeterd. Ik kijk zijn kanaal vooral vanwege de video’s over veganistisch eten. Zijn maaltijden zijn talrijk, aangezien hij ruim zo’n 3000 kcal eet per dag, maar veelal veganistisch en zo leer ik ook weer wat bij. Daarnaast bezit hij een zeer aangenaam karakter.

JLovesMac1
Een youtuber die ik terug heb gevonden. Vroeger keek ik regelmatig naar wat ze uploade, maar toen verloor ik mijn interesse en dat is er nu weer. Jarmaine is wat over de top, ontzettend energiek, helemaal voor het fitnessen en post over fashion, beauty, fitness, eten en wat nog.

Nigahiga
Hetzelfde verhaal van terugvinden geldt ook voor Ryan Higa. Hij stond jaren tussen mijn abonnementen maar verdween om een of andere reden die ik ondertussen ben vergeten. Als een van de grootste youtuber’s, zeker in het humor genre, die van Youtube zijn werk heeft gemaakt (denk ik toch) steekt hij veel moeite in zijn video’s en dat is ook te zien.

JeffreyFever
Iemand die ik pas zeer recent heb ontdekt, maar hij bezit alle eigenschappen om het ver te kunnen schoppen in mijn lijst. Jeff is down to earth, aardig, een Canadese Chinees en verslaafd aan Kdrama’s. Hij filmt korte video’s over levensgebeurtenissen en brengt ze op een humoristische manier als Nigahiga en CommunityChannel.

sWooZie
Wat een interessant en gek leven heeft sWooZie! Hij is een eerlijke vlogger die de meest zotte dingen tegenkomt in zijn leven. Zijn bekendste video’s zijn waarschijnlijk degene over zijn ervaringen als een ex-Disney medewerker, maar hij heeft ook echt de vreemdste relatie-verhalen en dat allemaal ondersteunt hij met zelfgemaakte animaties die er schattig uitzien.

What The Pineapple!
Amber van f(x) heeft samen met haar vriend Scott een Youtube kanaal! Twee mensen die actief zijn in de Koreaanse muziekindustrie maar op Youtube een heel andere kant van hunzelf laten zien. Speels en avontuurlijke video’s gevuld met uitdagingen of creatieve uitspattingen om de mensen te entertainen waar af en toe enkele gasten in voorbijkomen.

Wie volg jij op Youtube?

Advertenties

2 gedachten over “Favoriete YOUTUBERS: Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s