Beauty

Review: Yves Rocher Cherry oil lipstick Tangerine

Yves Rocher Tangerine (1)

Yves Rocher Tangerine (4)

Yves Rocher Tangerine (5)

Yves Rocher Tangerine (6)

Is het mijn missie om ongeveer alles uit de Yves Rocher winkel eens te proberen?! Ik had mijn oog laten vallen op de Cherry oil lipstick lijn van Yves Rocher. Grotendeels vanwege de zoet rode doorzichtige plastic verpakking die sterk lijken op Push Pop lolly’s (meer mensen die zich dit snoep herinneren?) en anderzijds vanwege de vele beloftes die de lijn met zich meedraagt.

Buitengewone glans !
Voor het eerst hebben de onderzoekslaboratoria voor natuurlijke cosmetica van Yves Rocher bij het creΓ«ren van een lipstick gekozen voor kersenolie. Kersenolie zorgt voor een buitengewone glans en weerspiegeling van het licht. De lippen krijgen een natuurlijke stralende glans en hebben een intense, onweerstaanbare kleur.
+punt : verrijkt met 100% kersenolie

Na wat online te hebben rondgeneusd op hun site had ik besloten om Cerise Noire te kopen. Alleen liep het niet zo, want in de winkel greep ik mis en nam ik een van de andere twaalf kleuren uit het assortiment in de plaats, namelijk Tangerine.

Het is eigen aan de Cherry Oil lijn dat de lipsticks (elk 3,5 g) een sheer finish hebben. Met andere woorden: het geeft de lippen een gezonde waterig glanzend uitzicht. Alsof je het afgelopen uur zo’n push pop hebt zitten verorberen. De Cherry oil lipstick geeft inderdaad een goede dosis glans wat tevens wordt ondersteund door microshimmers, maar het werkt voor je lippen identiek als tarwekiemolie of kokosolie.

Tangerine is een speels oranje koraalkleur. Het is een kleur die je goed moet uitbalanceren of het kan er heel fout uitzien op gele ondertonen zoals de mijne. Het draagt trouwens een subtiele zoete, bloemige geur. De kleur verdwijnt na een twee tot drietal uur.

Ookal kreeg ik hem voor de helft van de prijs, de benaming lipstick is een groot woord want lipbalm past beter en dan vind ik de kostprijs er te hoog voor.

Prijs: €11,90 (let op acties)

Advertenties

10 gedachten over “Review: Yves Rocher Cherry oil lipstick Tangerine

  1. Ik vind hem wel erg mooi staan bij je. Ik ben zelf erg dol op Yves Rocher producten. Ik ben een trouwe klant. Ik ben verslaafd geraakt door mijn moeder.

  2. Ik snap heel goed wat je bedoelt, als lipbalm vind ik hem heel mooi. Echt een lipstick is het niet..
    Het valt me in dit artikel echt op hoe goed je kunt schrijven! Heel leuk πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s