Fashion

Outfit: Fool who only waits for you

Outfit Fool who only waits for you (1)

Outfit Fool who only waits for you (2)

Outfit Fool who only waits for you (3)

Heb je soms ook die momenten waarop je wacht op een reactie van die ene persoon en dat je dan gecontacteerd wordt door ongeveer elk ander persoon in de wereld behalve die ene? Frustrerende momenten zijn dat.

Een outfit die ik op een doordeweekse dinsdag droeg – voor geen speciale reden, want volgens mijn mening heb je niet altijd een reden nodig om je op te tutten. De outfit ziet er niet uit alsof ik er lang over heb nagedacht, maar ik stond wel liefst een kwartier lang verschillende kledingstukken te combineren. Het shirt heb ik ongeveer een jaar geleden gekocht in de Aldi en ik draag het om eerlijk te zijn voor zowel om mee over straat te lopen als om in te slapen (niet na elkaar natuurlijk). Hier lijkt het alsof ik het moeiteloos over mijn zwarte playsuit heb gegooid terwijl ik de deur uithaastte.

Girl’s Day is zonder enige twijfel de meidengroep waar ik de laatste tijd het vaakst naar luister, met name het nummer “Expectation”. Ik zou het echt gaaf vinden als ik de dans van hun MV zou kunnen, maar aangezien ik geen ritmisch bot in mijn lichaam heb, is de kans klein.

Playsuit H&M|Boots Schoenenreus|Shirt Aldi

Advertenties

4 gedachten over “Outfit: Fool who only waits for you

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s