Beauty

Outfit: Be a good girl

Outfit Be a good girl (2)

Outfit Be a good girl (3)

Outfit Be a good girl (4)

Outfit Be a good girl (1)

Je ziet het goed, kleur! Na een serie van monochrome outfits, draag ik er eentje waar diverse kleuren zichtbaar zijn.

Normaalgesproken ben ik gisteren uitgegaan (ik schrijf dit vooruit) en heb ik me heel netjes gedragen. Dat is de theorie – hoe het in de praktijk is geweest daar kan ik nu nog geen uitspraken over maken. Om toch dat beeld van een braaf meisje te behouden, draag ik hier een keurige outfit: geen korte rok of hoge hakken.

Je ziet het misschien niet, maar het was serieus aan het waaien op het moment dat ik deze foto’s maakten. Niet eens een fotoshoot-glamour bries, maar echte rukwinden waardoor in je haar duizend knopen komen – Herfststormen.

De outfit heeft niets te maken met hip hop, toch komt het lyrics gedeelte uit het hip hop lied Hotline Bling van Drake. Zo’n lied waarover ik tegen niemand spreek en in het geniep wreed luid opzet.

Skirt C&A|Shirt Action|Cardigan Zeeman|Shoes Deichman

Advertenties

6 gedachten over “Outfit: Be a good girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s