Beauty

Review: Sleek i-Divine Storm Palette

Sleek Storm Palette (1)

Sleek Storm Palette (4)

Sleek Storm Palette (6)

Sleek Storm Palette (2)

Het Sleek i-Divine Storm Palette ontving ik onverwachts en het was een weer welkome gast, want het werd al snel een van mijn favoriete Sleek paletten. Het palette kende enkele jaren geleden een furore en ik snap geheel de reden ervoor.

Dit review artikel staat letterlijk al een eeuwigheid als concept op mijn computer (net iets langer als een jaar), de fotogrootte heb ik zelfs moeten wijzigen omdat ze nog 600X450 stonden in de plaats van mijn huidige 800X600, maar ik kwam nooit bij de eindfase om het te finaliseren. Eindelijk krijgen jullie het te zien in zijn volledigheid. Het is een lang review artikel – maar je krijgt ook heel wat: review, twee ooglooks in fotovorm en een ooglook in videovorm.

Sleek Storm Palette (7)

Sleek Storm Palette (5)

Sleek paletten komen altijd in een slanke, stevige, zwarte behuizing met het logo glanzend zichtbaar aan de voorkant. Het Storm palette vertoont een verzameling van natuurlijke aardkleuren die rond roze, blauw, groen en bruin draaien in shimmer en matte finishes. De namen zijn afkomstig van uiteenlopende natuur fenomenen, elk eindigende op Storm met uitzondering van Blackout.

Sleek Storm Palette (8)Boven zonlicht | Onder kamerlicht

Sand Storm: Zachte rosé gouden shimmer
Snow Storm: Zachte zilver huidskleurige shimmer
Calm before the Storm: Beige matte
Thunder Storm: Warm gouden metallic
Perfect Storm: Roze shimmer
Firestorm: Burgundy shimmer

Sleek Storm Palette (9)Boven zonlicht | Onder kamerlicht

Dust Storm: Koperkleurige metallic
Gathering Storm:Grijsblauwe shimmer met zilvere schijn
Storm Cloud: Bosgroene Metallic
Electric Storm: Koninklijk blauw, ietwat korrelig
Eye of the Storm: Taupe matte
Blackout: Grijzig zwart matte

Sleek Storm Palette (3)

Ingrediënten
Mica: Zorgt voor een witte glinsterende uitstraling.
Talc: Houdt glans tegen en absorbeert olie.
Paraffinum liquidum: Kleurloze vloeistof waar andere ingrediënten in kunnen oplossen.
Magnesium Stearate: Witte poeder dat de emulsie bij elkaar houdt.
Ethylhexyl Palmitate: Kleurloze vloeistof die de huid verzacht.
Dimethicone: Silicone vormt een barrière tegen vochtverlies van de huid.
Propylparaben: Parabeen voorkomt en vertraagt microbiële groei en gaat bedervingsproces tegen.
Methylparaben: Zorgt dat het product niet bederft.

Kan kleurstoffen bevatten: Ultramarine(Cl 77007), Yellow Iron Oxide(Cl 77492), Iron Oxide(Cl 77491/2/9), Red Iron Oxide(Cl 77491), Black Iron Oxide(Cl 77499), Titanium Dioxide(Cl 77891), Hydrated Chromium Green(Cl 77289), Manganese Violet(Cl 77742), Ferric Ferrocyanide(Cl 77510)

Bevat silicone (dimethicone),parabenen en kleurstof


EOTD’s
Ik heb drie keer mijn oog make-up vastgelegd na het Storm palette in de hand te hebben genomen. Twee warme ooglooks met roze tinten en een koele met blauw-en groen tinten. De roze oog make-up lijkt sterk op elkander, maar ze zijn net niet geheel hetzelfde. Dat laat maar weer eens zien dat mensen gewoontedieren zijn.

Sleek Storm palette (2)

Op de bal van mijn oog en in de binnenste ooghoek vind je het schitterende Snow Storm terug. In gradaties naar de buitenkant toe zijn Perfect Storm, Firestorm en Dust Storm te vinden. Op de waterlijn definieert Blackout de oogvorm.

Sleek Storm palette 2

Aangezien Snow Storm een perfecte highlighter is, sprankelt het hier weer in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Onder het oog lopen Sand Storm, Storm Cloud en Blackout te pronken. Boven het oog zijn het Gathering Storm en Electric Storm die het kleurengamma opmaken tezamen met een lijn van Blackout. Het zachte blendwerk werd gedaan met behulp van Eye of the Storm.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Het Storm palette bevat voldoende variëteit in kleuren om er diverse ooglooks mee te kunnen maken of je nu een liefhebber bent van neutrale of uitdagendere make-up. Daarboven heeft het een mooie highlighter en matte schakeringstinten. De oogschaduws waar ik het meeste naar grijp zijn Sand Storm, Snow Storm en Firestorm. Sleek heeft weeral eens een goed samengesteld palette gemaakt.


Prijs: £7,99 (Boots)

Advertenties

3 gedachten over “Review: Sleek i-Divine Storm Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s