Fashion

Outfit: Make me speechless

Make me speechless (4)

Make me speechless (5)

Make me speechless (6)

Make me speechless (7)

Een tapijt van gekleurde bladeren, de huidige herfststormen zorgen momenteel voor een prachtig zicht op de weg! Een extra voordeel aan fietsen door een bos.
Om nog even in het monochrome te blijven, heb ik een weer maar eens een zwart-wit outfit.

Weet je nog dat ik skinny’s met veel moeite meed? Nou, daar ben ik even op terug gekomen. Eigenlijk kocht ik deze broek toentertijd met het idee om hem enkel te dragen voor het werk, want bukken in een highwaist-skinny was zowel praktisch (qua gewicht van de hoeveelheid stof *alle kleine beetjes helpen*) en fool-proof (in de trant van iets te veel laten zien), maar tegenwoordig draag ik het helemaal vaal.
Tezamen met mijn witte kanten blouse vind ik het een hoog gehalte aan paardrijdster hebben, wat op zich al een vreemde link is.

Make me Speechless is een deeltje geromaniseerde vertaling uit het lied “Like OOH-AHH” van Twice (de nieuwste groep dat debuteert onder JYP). Het is een zeer catchy nummer en heel dansbaar. De muziekvideo laat trouwens enkele gave kledingstukken zien.

Shirt Zeeman|Skinny Bershka|Heels Schoenenreus

Advertenties

5 gedachten over “Outfit: Make me speechless

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s