Beauty

Park Boram Sorry Inspired Makeup Tutorial


Park Boram Sorry Makeup (1)

Park Boram Sorry Makeup (3)

Park Boram Sorry Makeup (4)

Een zacht-oranje lip, oranje blush en een krachtige zwarte eyeliner. Een geïnspireerde make-up look op  de ene die Park Boram (박보람) liet zien in haar muziekvideo Sorry (미안해요). Ik vind haar sterk aanwezige maar subtiele make-up heel mooi. Het trok meteen mijn aandacht tussen alle doorsnee rose lips en optisch oog-vergrotende looks.

Park Boram Sorry

Om te beginnen, bracht ik 2B CC cream All-In-One Skin Correction 01 Nude aan voor een vlekkeloze huid. Daarna kwam Bourjois Healthy balance Unifying powder 53 light beige aan te pas voor subtiele schaduwen, zodat het gezicht meer dimensie kreeg. Sleek MakeUp Blush by 3 Pumpkin Lantern kwam met een zeer lichte hand op de wangen terecht. De Sleek blushes zijn extreem gepigmenteerd, dus voorzichtig te werk gaan is zeker van toepassing hier. Ik vulde mijn wenkbrauwen in met Terra Naturi Augenbrauenstift 01 Black coal en gaf ik ze de typische Koreaanse rechte vorm. Alvorens een rechte dikke lijn te trekken met Catrice Gel eyeliner Black Jack with Jack Black, werd de huidskleur uit Alverde Lidschatten Quatro 37 Chocolate gebruikt voor een het creëren van een blanco canvas. De eyeliner werd vastgehecht met behulp van KIKO 295 Infinity. Om geen gaten terug te zien tussen de wimpers vulde ik deze met Chanel Stylo Yeux Waterproof 88 Noir Intense. Ik ben wild aan de slag gegaan met KIKO Unforgettable Waterproof Mascara om lange wimpers te krijgen. Daarna gebruikte ik een combi van 2B Lipstick Taste of melon en P2 Pure color lipstick Abbey road om de zachte liplook te krijgen.

Park Boram Sorry Makeup (2)

Park Boram Inspired Makeup Tutorial


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Gebruikte producten
2B CC cream All-In-One Skin Correction 01 Nude
Bourjois Healthy balance Unifying powder 53 light beige
Sleek MakeUp Blush by 3 Pumpkin
Alverde Lidschatten Quatro 37 Chocolate
Catrice Gel eyeliner Black Jack with Jack Black
KIKO Unforgettable Waterproof Mascara
KIKO 295 Infinity
Chanel Stylo Yeux Waterproof 88 Noir Intense
Alterra Khol Kajal 04 Dark Nights
Terra Naturi Augenbrauenstift 01 Black coal
2B Lipstick Taste of melon
P2 Pure color lipstick Abbey road

Advertenties

2 gedachten over “Park Boram Sorry Inspired Makeup Tutorial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s