Personal

Gezonder en fitter worden #3

Gezonder en Fitter

Na twee maanden een andere routine te hebben gevolgd, vond ik het tijd om dit te delen met jullie. Bij deze een verslag van wat ik de afgelopen tijd heb gedaan op gebied van gezondheid en beweging.

Ik had het makkelijk onder een aanlokkelijkere titel kunnen posten, maar dat vind ik zelf altijd enorm misleidend. Je komt al genoeg YTvideo’s tegen met “… kg verloren in … dagen”.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

De eerste twee weken dat ik echt overdreven actief was, ondervond ik wel de impact ervan op mijn lichaam. Ik had het regelmatig koud en droeg meer lagen kleding dan normaal, dit terwijl het nog zomer was. Ook heb ik het idee dat ik sneller blauwe plekken krijg, vooral waar je knieën op elkaar rusten. Hoewel ik aan de andere kant een gigantische kluns ben.
Daarnaast deed ik mee aan twee weken suikervrij eten. Een niet te onderschatten gegeven.

In het algemeen voel ik me beter en zelfverzekerder in mijn vel. Tuurlijk, heb ik nog van die off-days waarop je het gevoel hebt dat je in al je kleding onaantrekkelijk bent en je liever dat pak koeken wegschranst dan die eenzame appel te eten, maar dat gaat geloof ik nooit verdwijnen.

Advertenties

4 gedachten over “Gezonder en fitter worden #3

  1. Life is a process, we zullen ons nooit 24/7 geweldig voelen en het is ook erg moeilijk om altijd hetzelfde schema aan te houden. Flexibel zijn is ook belangrijk ^^ Super dat je je beter in je vel voelt! Persoonlijk vind ik die “lose … kg in … days” zwaar irritant. Het zet mensen aan tot ongezond eten en stimuleert totaal niet tot beweging, terwijl beweging niet alleen goed is voor de lijn maar ook voor je hart en bloedvaten. Dit is tenminste real. Love it 🙂 P.S: Benen en buik zijn ook mijn priorities 😀

  2. Goede video. Je spoort mij nu ook aan om meer tijd t maken aan fitter en gezonder worden. Ik heb het vaak druk met school dus ik weet hoe jij je voelt. Drukte verpest wel veel 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s