Beauty

Review: Daiso Ellefar Magical Eyeliner A Black

Daiso eyeliner (3)

Daiso eyeliner (1)

Daiso eyeliner (4)

Daiso eyeliner (2)

Gooi al je eyeliners weg, want dit is THE HOLY GRAIL! In vergelijking met Ellefar Magical eyeliner verbleekt de rest! Het weerstaat elke test die je het laat ondergaan: huilen, zweten, wrijving, vet – het overleeft alles.

Hoe goed kan een vloeibare eyeliner dat nog geen €2 had gekost nou werkelijk zijn. Ik was al blij als het enigszins zou blijven zitten en mijn ogen niet zou irriteren. Ik zette dan ook grote ogen op toen ik de standvastigheid van dit goedje ondervond.

De verpakking trekt niet meteen de aandacht. Het ziet er goedkoop, te chaotisch en druk uit. De eyeliner zelf zit in een punt-vormige donkerblauwe container met een zilveren opschrift dat na een week al was verdwenen. De naam ”Magical eyeliner” komt trouwens vrij verwaand over.
Voor deze eyeliner maken al die eigenschappen niets uit, het is een magische eyeliner – het kan niet anders worden gezegd.
De formule is aan de waterige kant en een volledig zwarte lijn krijg je pas na een tweetal keer aanbrengen. Het kwastje is lang en beweeglijk en vergt iets van je precisie kunsten. Eenmaal je weet hoe het werkt, dan ben je er snel mee weg en zet je de knapste wings. De eyeliner droogt snel, wat de kans op vlekken verkleint.
Het enige waar je aan moet denken, is om je eyeliner als laatste (voor mascara en na oogschaduw) te gebruiken want het kan eenmaal gedroogd niet goed tegen bewegingen van wimperkrullers of trekken aan het oog. Als je dit niet trouw doet dan krijg je brokken of scheuren in je lijn.

De eyeliner is niet geheel mat, maar vertoont een minimale glans. Het blijft gedurende de hele dag zitten zonder te flaken of smearen. Dat terwijl het verwijderen van je make-up zonder enige moeite gaat, zelfs met een normale/niet-waterproof make-up remover.

De eyeliner kun je in actie zien in ongeveer al mijn looks van de afgelopen weken.
The makeup your boyfriend likes
Korean Makeup
Hyuna Roll deep/Because I’m The Best Inspired Makeup Tutorial
Hint of Red Makeup Look

Ik heb sindsdien geen andere eyeliner meer aangeraakt of zelfs naar omgekeken, zo goed vind ik het. Nu baal ik wel als een stekker dat ik er geen dozijn heb ingeslagen. Ik heb op Ebay nog een verkoper gevonden, maar niet tegen dezelfde prijs. De enige oplossing is nog een trip naar Australië ^^

Ingrediënten
Water: Vloeistof waarin andere ingrediënten oplossen.
Acrylates/VA Copolymer: Zorgt dat partikels in een vloeistof blijven.
Stearic Acid: Helpt moeilijk oplosbare stoffen met elkaar te mixen.
PVP: Conserveringscomponent dat microbiële bacteriegroei vertraagt en aanpakt.
Cyclomethicone: Verdikt de formule.
Triethanolamine: Kleurloze bindingscomponent dat de emulsie helpt vormen door de oppervlaktespanning te verlagen.
Beeswax:  Bindingscomponent, waarborgt de formule, verdikt de bestanddelen van vet.
Dimethicone: Silicone vormt een barrière tegen vochtverlies van de huid
Paraffin: Kleurloze vloeistof waar andere ingrediënten in kunnen oplossen.
Propylene Glycol: Organisch molecule dat de formule stabiliseert.
Silica: Mineraal dat vloeistoffen absorbeert, gebruikt om andere componenten in op te lossen, zorgt voor een natuurlijke finish en gaat klontering tegen.
Methylparaben: Zorgt dat het product niet bederft.
Propylparaben: Parabeen voorkomt en vertraagt microbiële groei en gaat bedervingsproces tegen.
Butylparaben: Parabeen voorkomt en vertraagt microbiële groei en gaat bedervingsproces tegen.
Iron Oxides: Kleurstof.

Prijs: $2,80//€1,73

Gebruik jij eyeliner en welke?

Advertenties

2 gedachten over “Review: Daiso Ellefar Magical Eyeliner A Black

  1. Ik vind de verpakking eigenlijk wel leuk!! Alleen vraag ik me af waarom die meid (of dat oog) blauwe wenkbrauwen heeft, maar goed, past bij het thema 😀 Jammer dat hij niet overal verkrijgbaar is, maar ik zal ‘m in m’n achterhoofd houden voor als ik ooit naar Australië ga!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s