Fashion

Outfit: Little feminine

Outfit Little feminine (1)

Outfit Little feminine (2)

Outfit Little feminine (3)

Zucht, vrouwen en hun fases – am I right! Eerder herbeleefde ik mijn kleine meisjes schooltijd in plooirokjes en grote truien. Maar momenteel ben ik meer aangetrokken tot volwassenere kledij. Van het ene uiterste naar het andere. Opgroeien noemt men dat ^^

Het showen van de zwarte HEMA blouse kwam niet terug in de shoplog, maar bij deze heb ik mijn schuld geheel afgelost. De extra lange blouse loopt tot halverwege de bovenbenen. Omdat ik dat nog niet ‘schandalig’ genoeg vond, heb ik het gecombineerd met de fantasy panty geschikt voor secretaresses die de mannelijke collega’s van hun werk houden (lol, dat is hou mijn vader het omschreef) en mijn zwarte hakken. Als accessoire heb ik een roze roos toegevoegd om toch wat kleur te hebben.

Het lyricsgedeelte is zeer toepasselijk afkomstig van IU’s (아이유) nieuwst single Twenty-three(스물셋). Volwassen worden en al die andere leuke dingen waar je dan mee te maken krijgt. Het is een poppy dansbaar nummer met een Alice in Wonderland geïnspireerde videoclip.

Blouse HEMA|Panty Zeeman|Heels Silverly

Vanaf wanneer voelde jij je echt volwassen?

Advertenties

10 gedachten over “Outfit: Little feminine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s