Beauty

Makeup: Ariana Grande Focus Inspired

Ariana Grande Focus Inspired Makeup (1)

Ariana Grande Focus Inspired Makeup (2)

Ariana Grande Focus Inspired Makeup (3)

Ariana Grande’s recente single Focus is op mij gegroeid. Initieel vond ik het maar niets toch bleven de Problem-gelijkende klanken hangen en de tekst in mijn hoofd zweven. Na honderd keer beluisteren maakte ik een geïnspireerde make-up look. Geïnspireerd aangezien we geen enkele gezichtstrek hetzelfde hebben. Ariana met haar Italiaans trekken en reeën-ogen en ik met mijn Aziatische ogen en paarsloze lokken.

Ariana Grande Focus Makeup

De makeup is duidelijk aanwezig met de overtrokken lippen en zwart omlijnde ogen. Eigenlijk ben ik niet iemand die snel buiten de lip-lijnen kleurt, want ik vind mijn lippen eigenlijk al van nature plump genoeg, en zeker niet met een donkerdere tint – de Jersey Shore komt dan gevaarlijk dichtbij. De ogen zijn dan weer helemaal mijn ding: lichte burgundy met een iets gekruldere eyeliner. Ik vind trouwens dat haar foundation er in de videoclip erg dik opligt of ben ik de enige die dat denkt?

Ariana Grande Focus Inspired Makeup (4)

Ariana Grande Focus Inspired Makeup (5)


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Music credits: Ariana Grande – Focus (Alex Radionow Remix)

Ariana Grande Focus Inspired Makeup (6)

Gebruikte producten
2B CC cream All-In-One Skin Correction 01 Nude
Essence Sun Club bronzing powder light
ELF Healthy glow bronzing powder Matte Bronze
Daiso Style liner
Chanel Stylo Yeux Waterproof 88 Noir Intense
Daiso Magical eyeliner waterproof
MUA Undressed palette
KIKO Unforgettable Waterproof Mascara
Misslyn Extravaganza lipstick
Essence Longlasting lipstick Dare to be nude
Teeez lipstick On my way

Advertenties

3 gedachten over “Makeup: Ariana Grande Focus Inspired

  1. Ik houd heel erg van Ariana’s muziek, vooral sinds haar album My Everything! Focus vond ik meteen heel leuk alleen de mannen stem die de chorus zingt ben ik nog steeds niet weg van. Elke keer klinkt het heel weird haha.
    Ik snap het deel van de lippen want zo’n Kylie Jenner lip hebben wij niet nodig 😉 Toch heb je het netjes gedaan en is de look heel mooi geworden! Xx.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s