Personal

Persoonlijk: Favorieten oktober 2015

Thee Ben je gelukkig

Persoonlijke favorieten oktober 2015

Wanneer thee het nieuwe gelukskoekje wordt! Tegenwoordig praten mijn theezakjes tegen mij, stellen ze mij levensvragen die mij aan het denken zetten – goed begin van de dag. Zeker toen ik dit theezakje tegenkwam, moest ik even pauzeren in mijn handelingen: ”Ben je gelukkig?”. Dat is inderdaad de vraag!

Maar wanneer ben je eigenlijk gelukkig en zijn er gradaties in geluk? Kun je zelfs wel 100% gelukkig zijn? Ik ben van mening dat compleet geluk niet haalbaar is, maar dat je het wel redelijk kunt benaderen. Hoewel het enkel kan vastgesteld worden aan de hand van een momentopname. Yep, diepe gesprekken heb ik met mijn thee ^^

Naar aanleiding heb ik een ander soort “favorieten van de maand” samengesteld. Eentje waar ik eens niet materiële zaken de revue laat passeren, maar eerder levensmomenten van de afgelopen maand.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Nog een fijne dag!

Advertenties

6 gedachten over “Persoonlijk: Favorieten oktober 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s