Fashion

Outfit: TV-Junkie/Brooklyn Baby

Outfit TV-junkie (3)

Outfit TV-junkie (1)

Outfit TV-junkie (2)

Outfit TV-junkie (4)

Ik ben geheel aan het fangirlen over een van mijn favoriete, als niet meest geliefde serie op het moment, “Brooklyn Nine-Nine”! Je kon in mijn recentste shoplog al opmerken dat ik een witte trui had gekocht bij America Today met het woord Brooklyn erop. Ik was nog aan het twijfelen of ik er wel Nine-Nine onder zou schrijven, maar uiteindelijk was de knoop snel doorgehakt. De trui werd snel en moeiteloos gepimpt met een zwarte textielstift en voor eeuwig bevestigd met een haal van het strijkijzer erover.

Voor de rest ben ik een beetje vastgeroest geraakt in een zwarte periode. Merendeels van de tijd hul ik mij in de donkere kleur. Uit gemak en uit luiheid, het laat zich combineren zonder erbij na te denken.

De titel stond in tweestrijd. Aan de ene kant vond ik de titel TV-Junkie zeer gepast, hoewel aan de andere kant Brooklyn Baby afkomstig van een Lana del Rey lied zeker niet verkeerd klonk. Bij deze een dubbele dosis aan titel.

Ter afwisseling heb ik de outfit deze keer ook gefilmd. Niet veel verschil natuurlijk, het is en blijft dezelfde outfit, maar met meer close-ups.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Sweater America Today|Dress Pull& Bear|Shoes Kmart

Advertenties

3 gedachten over “Outfit: TV-Junkie/Brooklyn Baby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s