Beauty·Personal

Personal: 🎁Wishlist 01/11/2015

De ene feestdag is nog niet verdwenen of er staan al een resem andere te popelen om diens plaats in te nemen. Sinterklaas, Kerstmis en niet lang na het aanbreken van het jaar 2016 mijn verjaardag.

Op diverse blogs kom ik her en der al enkele verlanglijsten tegen, waardoor ik diep begon na te denken over hoe mijn verlanglijst eruit zou zien. Na wat gepeins en wat opzoekwerk heb ik een aantal dingen bij elkaar gekregen die ik met open armen zou ontvangen.

Wishlist

Het liefste zou ik een tegoedbon ontvangen voor een derde Kiko bestelling, zodat ik mijn favoriete zonnebrand (geschikt voor het gezicht) kan heraankopen naast enkele tools en nog een tweetal make-up producten uitproberen.

City Filter Sunscreen €6,90
Make-up brush Face 106 €12,90
Make up blender €6,90
Everlasting Kajal €5,20
Make up fixer €7,90
Smart lipstick Rosewood €2,90

Wishlist1

Verder heb ik nog enkele losstaande artikelen op het oog, waaronder drie functionele items van de HEMA: ik wil al een tijdje graag eens met een fan brush werken, mijn oude compacte spiegel is spoorloos verdwenen en een transparante tas is noodzaakelijk voor de examenperiode. Bij DI-Lookiss verkopen ze make-up kwasten van Real Techniques, dat veelbesproken merk, waar de stippling brush meerdere keren goed uit de reviews is gekomen. Daarnaast hebben ze er sinds kort een klein schap met Sleek producten. Na wat geswatch ben ik helemaal verliefd geworden op drie van hun lipsticks.

HEMA Shading Fan brush €3,00
HEMA vouw spiegeltje zwart €2,50
HEMA make-up tas transparant €2,25
DI Real Techniques Stippling Brush €12,99
Sleek Lipstick Mulberry, Vamp, Exxxagerate €6,99

Wishlist2

Als laatste heb ik drie voedselgerelateerde wensen. Oranjebloesemwater om door koekjesdeeg te sprenkelen. Ik zou graag eens ondervinden hoe pittig de Aiki Hot & Spicy werkelijk is en een groentesnijder, deze wil ik echt al graag sinds vorige lente, zodat ik nooit meer met rode tranende ogen boven uien hoef te hangen.

Colruyt Samra Oranjebloesemwater 250 ml €0,86
Colruyt Aiki Noodles Hot& Spicy Noodles met pikante smaak €1,28
Albert Heijn Westmark groentensnijder €12,99


Wat staat er op jouw lijst?

Advertenties

5 gedachten over “Personal: 🎁Wishlist 01/11/2015

  1. Leuk lijstje! Ik vind het ook vaak moeilijk om iets te bedenken. Vind het eerlijk gezegd vaak leuker om dingen te geven. Maar Kiko vind ik ook een geweldig merk dus misschien dat ik daar wat van vraag..

  2. Je blijft trouw aan de paarse lipstick zie ik! Wat een heerlijk verlanglijstje. Ik ben ook helemaal toe aan wat nieuwe kwasten. Die van Real Techniques heb ik ook al talloze keren bekeken. En Kiko. What can I say? Love it. Mijn everyday lipstick komt van Kiko en ben er na jaren gebruik nog steeds dol op! Helaas is ‘ie wel bijna op (nog NOOIT gehad met een lipstick).

    1. Ja, the search for the perfect purple – het is een bezigheidstherapie. Wauw inderdaad, lipsticks lijken wel net zo lang te leven als mij – dat moet vast een pracht van een lipstick zijn dan. Welke is het precies?

      1. Haha inderdaad. Ik heb wel stompe lipsticks maar eigenlijk geen een die helemaal op is. Behalve die van Kiko dan. Het is de Kiko Velvet Mat Satin Lipstick 612 (Strawberry Pink). Als ik weer in Amsterdam ben MOET ik gewoon een paar backups halen. Ik ben dol op dit soort kleuren. Dit is jouw paars voor mij 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s