Fashion

Outfit: It’s like we never happened

Outfit It's like we never happened (1)

Outfit It's like we never happened (2)

Outfit It's like we never happened (3)

Outfit It's like we never happened

Als de dingen niet precies lopen zoals je had gewild of zelfs had gehoopt. Dat je liever bepaalde zaken vergeet dan er steeds aan te worden herinnerd. Dat is toch de boodschap die ik ontdek in het lied “Amnesia” van 5 Seconds of Summer.

Ik realiseerde mij laatst dat ik nog geen outfitpost had waar ik mijn nieuwste paar schoenen show. Bij deze stel ik mijn chique zwarte heels tentoon. Ze zijn erg hoog en zo voetvriendelijk als een hak kan zijn, maar bij het uittrekken van dit paar ontsnapt er toch een zucht van opluchting.

Iemand anders ook nog een throwback gevoel naar een outfitpost van vorig jaar dat rond deze tijd online kwam? Onbewust heb toch zo mijn kledingcombinaties, die blijkblaar dus niet al te veel veranderen. Zelfs de omgeving is geinig genoeg identiek hetzelfde.

Dress Pull&Bear|Blazer H&M|Heels Silverly

Advertenties

4 gedachten over “Outfit: It’s like we never happened

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s