Fashion

Outfit: Pretty girls don’t know the things that I know

Outfit (1)

Outfit (2)

Outfit (3)

Om nog even verder te gaan met het lieve schoolmeisjes uiterlijk, droeg ik de volgende outfit. De foto’s maakte ik in een spontane bui zonder een statief en met beperkt licht, daarom dat het resultaat enigszins korrelig eruit is gekomen.

Ik was op weg naar de les maar zoals vaak was ik veel te vroeg vertrekken. Ik vertrek een kwartier eerder dan nodig terwijl mijn route in een 25-tal minuten af te leggen is. Ondertussen heb ik daar verandering in gebracht, want het werd toch wat absurd. Bijkomstig fiets ik liever iets sneller door de kou, dan op mijn gemak voor een langere tijd. Hoe zit dat bij jou?

De titel is deel van de songtekst afkomstig uit het lied “Magnets” van Disclosure Ft Lorde. Ik laat dit lied makkelijk voor een kwartier op herhaling staan. Het klinkt zo goed! De elektrosound maakt vlotte overgangen en Lorde’s stem past er uitstekend bij. De video is trouwens niet wat ik van Lorde verwacht, behalve het dansen dat ze eerder liet zien in Yellow Flicker Beat.

Sweater New Look|Skirt C&A|Panty Action|Boots Schoenenreus

Advertenties

12 gedachten over “Outfit: Pretty girls don’t know the things that I know

  1. “Zoals vaak was ik veel te vroeg vertrokken”: had ik maar jouw toewijding toen ik nog student was, haha πŸ™‚ Ik was altijd diegene die te laat vertrok. Heel leuke outfit ook! Ben zelf ook nog op zoek naar zo’n denim rokje. Lijkt mij heel multifunctioneel tijdens de herfst.

    1. Hah, nee te laat geeft me veel stress – zeker als je dan te laat een auditorium in moet sluipen πŸ˜€ Dankje Jasmijn. Het rokje verkopen ze helaas niet meer bij C&A, maar je komt het vast nog wel eens tegen ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s