Beauty

Review: Yves Rocher Botanical Eyeliners Baie Nude

Yves Rocher Botanical Eyeliners Baie Nude (1)

Yves Rocher Botanical Eyeliners Baie Nude (2)

Yves Rocher Botanical Eyeliners Baie Nude (3)

Yves Rocher Botanical Eyeliners Baie Nude (4)

Laat de ogen sprankelen! Yves Rocher’s Ultra color crème-oogpotlood is recentelijk uitgegeven in 15 verschillende kleuren gaande van felle tot rijke donkere kleuren (zelfs de ongebruikelijke kleuren); elk potlood bevat 1,2 gram. Laatst hadden ze bij Yves Rocher een actie waarbij je gratis een van hun nieuwe oogpotloden mocht uitkiezen bij je aankoop. Degene die ik eruit pikte was Baie Nude.

Geef uw ogen kleur! Kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur, om eindeloos mee te variëren.
Wilt u een oogpotlood met een intens gepigmenteerde kleur en een zachte crèmetextuur?
Kies dan voor het ultracolor oogpotlood.

Speel met de verschillende kleuren en effecten. Ga voor een monocolor look of maak een mix van verschillende kleuren om een extreem intense oogopslag te creëren met kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur.
De Ultra color crème-oogpotloden kunnen geslepen worden met een puntenslijper.

Baie Nude is een huidskleurig potlood met duidelijke koele glitter. Het potlood brengt soepel aan en blijft zeer goed zitten. Ik had er enkele getest in de winkel, waaronder Baie Nude en ze bleven steevast op hun plaats – uiteindelijk heb ik het met olie moeten verwijderen. Baie Nude is zo mooi op de onderste waterlijn en de binnenste ooghoek! Met andere woorden: ik ben heel tevreden en ik heb ondertussen mijn oog al laten vallen op de andere kleuren Prune Pivoine, Noir Ebene en Rose Fuchsia.


Prijs: €9,90 (let op de acties)

Advertenties

6 gedachten over “Review: Yves Rocher Botanical Eyeliners Baie Nude

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s