Fashion

Outfit: She’s got baggage

Outfit She's got baggage (1)

Outfit She's got baggage (2)

Outfit She's got baggage (4)

Outfit She's got baggage (3)

Momenteel ben ik helemaal verzot op mijn tas! Zodanig zelfs dat ik er een outfit rond heb opgesteld. Okey dat is misschien wat overdreven, maar ik ben er zeker blij mee. ’s Ochtends is het nog koud maar ’s middags kan het weer tien graden warmer zijn – dit bemoeilijkt het samenstellen van je outfit in zekere mate. Uiteindelijk koos ik laatst voor lange laarzen met een short en een dunne panty. 20 denier panty’s zijn niet mijn meest betrouwbaarste, maar het geeft wel enige lichtheid aan een outfit. Wonder boven wonder had ik er aan het einde van de dag nog geen ladder in – That’s a good day! Nog een lichte trui met een cardigan erover gegooid en ik was klaar om de deur uit te gaan.

Ik heb trouwens zo geposeerd dat mijn benen er het slankst uit kwamen te zien, aangezien ik echte fietsersbenen heb. Het helpt ook dat de zwarte panty een natuurlijk schaduw-effect geeft. Dit zijn de dingen die je leert als je regelmatig outfit-posts maakt (zeer nuttig allemaal).

Het bijhorende lied voor dit artikel is Ellie Goulding’s On my mind. Ik luister tegenwoordig zowel ’s avonds als ’s ochtends naar de radio, waarbij ik vooral switch tussen de zenders MNM en Qmusic. Zeker tussen 22 en 24 uur probeer ik mijn radio op de frequentie van Qmusic te zetten, want dan zijn Rik&Violette aan het woord en die vind ik wel geinig. In ieder geval, de liedjes op die tijdstippen zijn vrij mainstream en wat er op het moment populair is. Momenteel wordt On my mind redelijk vaak gedraaid en het blijft inderdaad in je hoofd.

Sweater JBC|Cardigan M&S|Short H&M|Panty Action|Boots Schoenenreus|Backpack Sting

Advertenties

6 gedachten over “Outfit: She’s got baggage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s