School

Het studentenleven #10: What’s in my schoolbag

What's in my schoolbag

We zijn alweer een jaar verder, dus hoog tijd voor een update van mijn What’s in my bag 2014. Inmiddels heb ik een andere tas en lichtjes verschillende spullen. Op zich houd ik van mijn standaardproducten maar zolang ze dezelfde functie kunnen uitoefenen is het voor mij ook goed.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Watย kan er niet ontbreken in jouw tas?

Advertenties

6 gedachten over “Het studentenleven #10: What’s in my schoolbag

  1. Aahhh de rugzak. Die heb ik al lang niet meer gedragen! Mijn rugtas is roze, van Eastpack en ligt te verstoffen in de kast haha.. Die van jou vind ik heel tof. Lekker simpel zwart-wit โค En wat er niet in mijn tas kan missen? Portemonnee en USB-stick ๐Ÿ˜€

      1. Hahaha ja, toen ik op de uni zat was t nog leuk. Nu voel ik mij toch een beetje trying-to-be-young als ik die tas zie ๐Ÿ˜›

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s