Fashion

Outfit: Drinking champagne to forget yesterday

Outfit Drinking champagne to forget yesterday (1)

Outfit Drinking champagne to forget yesterday (4)

Mijn allereerste gala! Mijn eigen middelbare school gala heb ik overgeslagen, net als degene van de hoge school vorig jaar. Ik was daarom dubbel zo benieuwd naar wat een gala inhoudt en driedubbel zo nerveus.

Samen met drie andere meiden ging ik geheel uitgedost naar het gala. We hadden all-inclusive tickets waardoor je zoveel mocht drinken als je wou. Aangezien ik geen alcohol drink, had ik daar niet veel aan maar gelukkig haalde de rest van mijn gezelschap die schade wel in. Het eten was in buffetstijl met veel chique hapjes en erg lekkere desserten.

Eindelijk, over mijn outfit. Eerder liet ik al mijn aanwinst zien van de Forever21: een zwierige groene jurk met een lage hals wat ik had gecombineerd met een schitterketting en eronder een bodysuit van Etam. Hoewel ik hier hakken showΒ van Van Haren, droeg ik op het gala zelf mijn nieuwe zwarte Silverly pumps. Ik heb het simpel en net gehouden. Vooral dat nette met een jurk die iets boven de knie eindigt, is grappig – zeker als je weet dat ik de langste jurk had van ons vieren terwijl twee van ons haast nooit jurken dragen.

De titel is klaarduidelijk afkomstig vanΒ Marina and The Diamonds’ Shampain. Ik heb gepoogd een gepuzzelde blik op mijn gezicht te pleisteren. Alsof ik me voor de geest probeer te halen wat zich de avond ervoor heeft afgespeeld. Gelukt?

Party Dress F21|Heels Van Haren|Necklace Target

Advertenties

6 gedachten over “Outfit: Drinking champagne to forget yesterday

  1. Prachtige jurk! De kleur staat je erg goed ^^ Also: ” Aangezien ik geen alcohol drink, had ik daar niet veel aan maar gelukkig haalde de rest van mijn gezelschap die schade wel in.” –> Ik weet helemaal wat je bedoelt! Ik heb in diezelfde schoenen als die van jou gestaan :’) En, kon je je nog herinneren wat de vorige avond is gebeurd? πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s