Fashion

Outfit: Boring ol’ Me

Outfit Boring ol' Me (1)

Outfit Boring ol' Me (2)

Outfit Boring ol' Me (3)

Outfit Boring ol' Me (4)

Een outfit waarvan niets nieuw is. Alles hebben jullie al eens gezien, zelfs de kat. Tjah, ik heb echt veel geshopt de laatste maanden en dat moet toch eens stoppen voor ik bankroet word verklaard ^-^. Als ik mezelf onder controle kan houden dan zal hier een tijdlang geen nieuw kledingstuk meer te zien zijn. Met de nadruk op ALS.

Tegenwoordig word ik ’s ochtends rillend wakker, ookal is het buiten warm, en dan trek ik snel een trui aan of in dit geval een cardigan. Het is een vreemde cyclus die al een tweetal weken aan de gang is. Misschien moet ik mij ongerust maken? In ieder geval was dit een lounge outfit met een floral thema.

De muziek waar ik de laatste week vooral naar heb geluisterd zijn Best of 80’s mixen. Er werden in die tijdsperiode zoveel love ballads uitgebracht met veel instrumenten op de achtergrond. In tegenstelling tot nu – ik geloof dat het nop het moment vooral om partymuziek waarvan veel EDM en waar de lyrics draaien om plezier maken. Perfect voorbeeld hiervan: Drank & Drugs van Lil Kleine & Ronnie Flex

Coachella dress H&M|Shoes Calcats moda|Cardigan H&M|Hairtie New Look

Advertenties

6 gedachten over “Outfit: Boring ol’ Me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s