Beauty

Makeup: The makeup your boyfriend likes

The Makeup your boyfriend likes (1)

Iets waar ik mij nooit in heb verdiept, maar wat wel mijn interesse opwekt: de make-up die je vriend leuk vindt. Blijkbaar zijn mannen niet de makkelijkste wezens als het om make-up gaat. Wat ze denken te willen, loopt niet altijd samen met de realiteit: What Do Boyfriends Want Their Girlfriends’ Makeup To Be?

Ik heb al een aantal keer gehad dat een jongen denkt dat ik zonder make-up voor hun neus verschijn, terwijl ik eigenlijk een halfuur eerder was opgestaan om de hele rim-ram te doorlopen van concealer tot vele lagen mascara. Het blijft grappig als ze dan vertellen hoe natuurlijk ik eruit zie.

Dit artikel is trouwens absoluut niet om te zeggen dat je jezelf moet aanpassen aan de wil van je partner. Het is uit nieuwsgierigheid hoe het beeld van mannen over perfecte make-up er zou uitzien in het echte leven.

The Makeup your boyfriend likes (2)

Als gids nam ik Get it beauty’s Makeup tip voor Micro makeup. Uit de titel kon ik al afleiden dat de make-up look, waar zij zich op baseren, minimalistisch zou zijn. Het draait vooral om een zuiver gelaat waar niet gestreefd wordt naar perfectie omdat het er anders onnatuurlijk kan uitzien, eyeliner die onzichtbaar is door het aan te brengen tussen de wimpers en een zacht getinte ombre lip.

Na alle stappen te hebben doorlopen, kwam ik bij de volgende make-up look. Het is simpel en schoon. Toch heb ik het gevoel dat ik iets mis: de overige dertig lagen mascara, de duidelijk omrande ogen of de highlighter in de binnenhoeken? Ik zou geen probleem hebben om mijn make-up af en toe zo te dragen, maar dan wil ik de rest van de tijd ik rondwandelen met een felle lip.

The Makeup your boyfriend likes (3)

Gebruikte producten
P2 Perfect Face! Oil control base
2B CC cream Nude
Maybelline One by One Waterproof mascara
Magical Eyeliner
Style Eyeliner
MNY eyeshadow
Sleek Pumpkin Palette
Yves Rocher Rose lipliner
Rimmel 400 Berry Queen

Pas jij je make-up aan naar je partner’s wens?

Advertenties

2 gedachten over “Makeup: The makeup your boyfriend likes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s