Beauty

Review: Yves Rocher Cerise nacrée

Yves Rocher Cerise nacrée (1)

Yves Rocher Cerise nacrée (2)

Al jaren ben ik benieuwd naar de nagellak van Yves Rocher. Uiteindelijk heb ik er eentje uitgekozen om te testen en het was het wachten waard. De gelukkig nagellak was 106. Cerise nacrée.

De warme kersenrode nagellak bezit een parelmoereffect, wat inhoudt dat er gouden glansdeeltje in zijn verwerkt waardoor je nagels soms oranjer ogen. De lak is zeer dekkend en een enkele laag is al voldoende, toch geven twee lagen meer diepte aan de nagels. Maar waar ik vooral aangenaam door was verrast, was de kwast. Deze is zeer makkelijk om te hanteren: het geeft genoeg mee en is afgerond zodat je makkelijk de nagelvorm kunt volgen. Volgens Yves Rocher is dit hun vernieuwde “waaiervormige” kwast.

De 5 ml lak is verrijkt met elemihars: een hars afkomstig van de tropische boom Elemi. Ik neem aan dat dit ingrediënt is toegevoegd vanwege zijn geur, die blijkbaar citrus/houtig is met een groene noot. Ik heb niet specifiek een geur opgemerkt. De lak is dermatologisch getest en bevat geen tolueen, formaldehyde, kamfer of ftalaten.


Prijs: €3,95 i.p.v. €5,90

Advertenties

8 gedachten over “Review: Yves Rocher Cerise nacrée

  1. Wat leuk dat je deze reviewt, ik wilde bijna een lakje van Yves Rocher kopen deze week, maar wist niet wat de kwaliteit etc. was, maar dit maakt mij erg enthousiast!
    Wat een mooie kleur! ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s