Fashion

Outfit: Like a midsummer rain shower

Outfit Like a midsummer rain shower (1)

Outfit Like a midsummer rain shower (2)

Outfit Like a midsummer rain shower (3)

Zomerse regenbuien. Niet geheel een onbekend fenomeen voor België. In ieder geval heb ik er deze keer gebruik van gemaakt en de regendruppels als een achtergrond/voorgrond voor deze outfitpost toegepast.

Hoe maak je foto’s in de regen zonder dat je camera nat wordt? Ik plaatste mijn statief binnen, de deur wijd open en dan rennen om nog voor de timer op de juiste positie te staan (met hulp van mijn moeder voor de focus). Omdat de regen een koudefront met zich meebracht, draag ik mijn oude F21 blouse en lange laarzen. Nog steeds vrij zomers, maar zonder een ongewilde verkoudheid uit te lokken. De doorzichtige paraplu werd ook weer eens gebruikt.

De titel is onderdeel van de vertaalde tekst van Super Junior’s Devil. Ware het niet voor Choi Siwon en zijn deelname aan het programma “We are in love”, dan was ik waarschijnlijk niet verder gaan browsen in Super Junior’s grote muziekbibliotheek. Dat terwijl Devil een leuk en sterk lied is met een herkenbare chorus.

Shorts H&M|Top Action|Blouse Forever21|Boots Schoenenreus|Necklace Target|Ring Primark

Advertenties

8 gedachten over “Outfit: Like a midsummer rain shower

  1. Aaahhh, superleuke foto’s en outfit! 😀 Bij ons regent het ook al de hele tijd x_x Ik wil gewoon eens op school aankomen zonder nat te worden, dammit..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s