Creative

Being creative: Starry Sky

Beaing Creative Starry Sky (3)

Beaing Creative Starry Sky (1)

Beaing Creative Starry Sky (2)

Het is betreurenswaardig meer dan een jaar geleden dat er hier nog iets creatiefs verscheen. Ik had het nooit zover willen laten komen, maar door omstandigheden is het niet anders. In dezelfde trant als mijn eerdere werk Castle in a Night Sky, heb ik dit kleine ”Starry Sky” schilderij opgemaakt.

Het is absoluut geen meesterwerk: Geen Starry Night Over the Rhone van van Gogh, geen Garden of Dreams van Cook. Het is waarschijnlijk amper waardig om in de categorie schilderij te worden geplaatst. Maar het is van mij en daar ben ik trots op.

Have you ever stared into a starry sky?
Lying on your back you’re asking why
What’s the purpose I wonder who am I

Brandi Carlile – Have You Ever

Over de “techniek” die ik heb toegepast: Ik heb acryl verf gebruikt. Het canvas heb ik eerst een donkerblauwe basis gegeven met een spons. Ik heb helderblauwe verf aangebracht met een groot, zacht, rond penseel. Daarna maakte ik de blauwe tint steeds donkerder door te mengen met zwart. Ik heb ruw gewerkt zodat de acryl textuur vormde. Met een klein hard penseel heb ik witte vlekken gezet en dit door steeds verse verf op te pakken om het wit zo zuiver mogelijk te houden.

Waan jij je soms nog in de kunstklas?

Advertenties

3 gedachten over “Being creative: Starry Sky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s