Fashion

Outfit: Rebel Attitude

Outfit Rebel Attitude (1)
Outfit Rebel Attitude (2)

Outfit Rebel Attitude (3)

Het is te heet voor een trui, toch ik vind het zo’n leuke! Eigenlijk was ik op zoek naar een stoere jurk maar ik kom thuis met een trui. Die missie was dus niet correct geslaagd.

In de Springfield – dezelfde winkel als waar ik mijn Paddington jas vond – viel mijn oog op deze donkerblauwe trui met het ironisch opschrift Rebel Attitude (ik hoop dat ik het zo goed gebruik). Geinig aangezien er aan beide zijden van de tekst een klein geel hartje staat. Een heuse vondst eigenlijk, want het kledingstuk is van 100% katoen! Normaalgesproken ben ik geen grote tekstliefhebber, maar het is zo’n leuke. Het kostte €30 en ik heb speciaal een maat groter genomen zodat het lekker ruim en los zou zitten.

Ik heb geprobeerd mijn outfit in een schattige schoolmeisjesstijl te combineren. Mijn rok met plooitjes en mijn nieuwe zwarte bloksandalen samen met mijn blauwe haarband met grote strik. Best goed gelukt toch?

De foto’s waren ’s ochtends gemaakt voordat de hitte van 29°C insloeg en onder de koele schaduw van het bladerdek.
Vermits de titel niet geïnspireerd is op een lied, zal ik een lied apart meegeven. Om het warme zomersgevoel te behouden is Chocolate Chip Cookie van Guhara een goede keus. De tekst begrijp ik niet geheel (waarschijnlijk is het beeldtaal), maar de video is heel lief en kleurrijk.

Jumper Springfield|Skirt C&A|Shoes Sportsdirect|Headband New Look

Advertenties

12 gedachten over “Outfit: Rebel Attitude

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s