Fashion

Outfit: Let’s not fall in love

Outfit Let’s not fall in love (3)

Outfit Let’s not fall in love (5)

Outfit Let’s not fall in love (2)

Outfit Let’s not fall in love (1)

Waarom is het jouw missie om mijn foto’s te photobomben!? Het is één van mijn eenvoudigste outfits en achtergrond, maar toch vind ik dat de foto’s er goed en magazine-worthy zijn uitgekomen (=^_^=). En dat terwijl mijn kat steeds voor de camera liep [kat: geef mij aandacht – ik: ugh kat, waarom].

De laatste weken leef ik in shorts, het kan ook haast niet anders met deze temperaturen, maar ze zitten zo fijn en geven veel bewegingsvrijheid. Ik heb wel een aantal keer een squats-sessie gehouden om mijn benen weer in shape te krijgen en dikwijls een aantal kilometers gefietst.

Let’s not fall in love of de Koreaanse titel 우리 사랑하지 말아요 van Big Bang. Hun laatste groepsnummer van hun E-releases. Ik ken ze nog minder dan een jaar goed en ik ben hard gevallen voor hun muziek en alles daaromtrent!

Top Primark|Cut shorts C&A|Shoes Damart

Advertenties

5 gedachten over “Outfit: Let’s not fall in love

    1. Dankjewel Lisa Heleen! Zeker weten, een wit-blauwe bloemenprint. Normaal had ik nog een close-up shot van de schoenen, maar die heb ik perongeluk verwijderd -_-”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s