Food

Food: Kruidvat snoep proeven

Snoep Kruidvat (1)

Snoep Kruidvat (2)

Een zoetekauw ben ik wel, maar niet zozeer in snoep. Okey eigenlijk ben ik helemaal geen snoepliefhebber, maar het is altijd spannend om nieuwe dingen te proeven. Onlangs probeerde ik sinds jaren nog eens snoep te eten. Ik koos de meest aparte en geinig uitziende snoepjes die ik kon vinden in Kruidvat.
Benieuwd hoe ik ze vind smaken?


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Eet jij vaak snoep?

Advertenties

12 gedachten over “Food: Kruidvat snoep proeven

  1. Hahaha ik snap je helemaal. Ben ook niet zo’n snoeperd. Nou ja, ik houd wel van lekkers maar niet zozeer van snoep. (jaw-breaking zuur snoep ben ik trouwens wel voor in!) Ik koop het zelf nooit, maar moet toegeven dat als t voor m’n neus ligt, ik er hoogst waarschijnlijk wel van zal eten :’) #vreetzak.

    1. Lol, dan is het vast psychologisch gestimuleerd snoepen ook πŸ™‚ Nooit een zak chips voor mij leggen ^^ Ah dus dan heb je mss al eens een jawbreaker gegeten, zag ze eens in een challenge en die persoon kreeg na 12 dacht ik serieus een bloedende tong van al het zuur O_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s