Food

Food: Foodshots (Snack Edition)

Laatst verscheen al “de meer verantwoorde maaltijden” met echte voedingswaardes, maar je hebt altijd een tegenhanger nodig om het verschil echt te kunnen ontdekken: the not so healthy stuff. Deze keer veel chocolade,gebak en andere zoete lekkernijen! Kortom al wat er lekker of interessant uitzag of heerlijk rook.

Australische bekende snacks moest ik natuurlijk zeker proeven. Ik had eerder al een paar etenswaren op mijn wish-to-eat list geplaatst die ik tegenkwam in films, bakwereld en Communitychannel. Hieronder vallen de haver gevulde Anzac biscuits, crunchy Tim Tam’s en kokosrijke Lamingtons.
Veel van de snacks vond ik als eerst terug in het grootwarenhuis Cole’s, maar zeker ook in een heel aantal cafés of andere kleine eet-plekken.

Een apart woordje over twee opvallende snacks die ik at in Australië.
In Lennox Head at ik het meest geweldige stuk notentaart! Hij zat zo bomvol met noten en zaden dat iedere hap minstens tien ervan bevatte. Het was dan ook een zeer zwaar stuk waar ik letterlijk een halfuur op zat te knauwen, maar ongelooflijk zalig! Ik ben helaas de naam van het restaurant vergeten, maar volgens mij was het aan het einde van Rayner Ln in Lennox head.
Ook probeerde ik twee (voor mij) nieuwe Kit Kat candybar smaken: Cookies n cream en Mint. Ik had veel meer verwacht van Cookies n cream, want het smaakte eigenlijk niet heel anders dan de Original en Mint was vreselijk – ik ben nu zeker dat deze combinatie niet voor mij is.

In het algemeen kan ik zeggen, dat gebak en koek geweldig lekker is in Australië! Enorm zacht gebak boordevol smaak en lekkere chewy koeken. Australiërs weten hoe ze moeten bakken.

Cursor op de foto laat een onderschrift zien

Dat was helaas al het eten van Australië, hopelijk heb je ervan genoten. Volgende keer weer gewoon mijn “Westerse” voeding in foto’s.

Advertenties

9 gedachten over “Food: Foodshots (Snack Edition)

  1. Yummy, get in my tummy!! 😛 Ziet er allemaal HEERLIJK uit (het helpt ook dat het bijna lunch tijd is..) Heb je wel eens taro chips geprobeerd? SO GOOD 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s