Fashion

Outfit: Getting caught in the rain

Getting caught in the rain Beige Parka Defshop (4)

Getting caught in the rain Beige Parka Defshop (1)

Getting caught in the rain Beige Parka Defshop (2)

Getting caught in the rain Beige Parka Defshop (3)

Getting caught in the rain Beige Parka Defshop (6)

Niets zo wispelturig als het weer. Voordat ik de deur uitga op dagen dat er grote kans is op regen, moet ik mijn outfit van de dag regenbestendig maken. Nou bestendig is een te sterke term, maar in ieder geval geen hele dag in natte vodden lopen voor mij.

Vermijd jeansstof! Iedereen die al eens per ongeluk in een poel water heeft gestapt terwijl je een jeansbroek draagt, weet waarover ik spreek. In ieder geval koos ik voor een fantasie panty (de romantische beschrijving voor panty’s die reclames vaak gebruiken), mijn zwarte cut-outs jurk en kristal ketting. Ik ben trouwens echt verliefd op de eerste foto omdat het zonlicht perfect inviel op het kristal, zo magisch!

Met als pronkstuk van deze outfit een parka die ik zag op Defshop van het merk Vero moda. Het is een losse 3/4 parka, het loopt tot halverwege je dijbenen, in een beige kleur. Inderdaad, geen zwart deze keer! Het beige is niet de exacte kleur die ik had verwacht aan de hand van de productfoto’s, maar dit zalmkleurig beige past eigenlijk nog beter bij mijn huidskleur. In de productomschrijving staat dat het artikel groot uitvalt, waardoor ik twijfelde tussen de maten M of L, uiteindelijk toch voor M gegaan en dat was een goede beslissing geweest.
Ik heb eigenlijk geen flauw idee of de 70% viscose/30% polyester blend wel tegen een spat kan, maar in ieder geval heeft de jas een capuchon.

Natuurlijk, weten we allemaal op welk lied deze titel is geïnspireerd. The Pina Colada Song, een klassiek zomer nummer van Rupert Holmes. Het is moeilijk om het refrein weer uit je hoofd te krijgen eenmaal het erin zit.

Dress Pull&Bear|Panty Primark|Necklace Nimbin Souvenir

Kledingstuk ontvangen van Defshop

Advertenties

13 gedachten over “Outfit: Getting caught in the rain

  1. leuke combo tussen cute elegant en sporty ^^ En idd een hele goeie tip! Ik haat het als het regent en dat mijn jeans helemaal nat aan voelt. Het voelt dan opeens veel strakker aan >_<

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s