Beauty

Review: Max Factor Giant Lip Pencil 04 So Flamingo

MAX Factor Giant Lip Pencil (1)

MAX Factor Giant Lip Pencil (2)

MAX Factor Giant Lip Pencil (3)

Deze kleur is fantastisch! Het is eentje die je meteen opvalt. Het laat me zowel denken aan een galaxy stripfiguur als aan een showgirl, hoe raar het ook klinkt.
Enkele Max Factor Giant Lip Pencils waren na veel moeite te vinden in het Action rommelbakje en zonder enige aarzeling pikte ik So Flamingo eruit.

Vanwege de doorschijnende dop zag ik de paarse schat stralen. De rest van de dikke pen is van stevig zwart plastic met een giftig kleurend uiteinde. Het baart me wel zorgen hoe ik meer uit het potlood ga krijgen, aangezien het geen draaibaar systeem heeft. Waarschijnlijk moet het geslepen worden, maar waarmee slijp ik een dikke plastic potlood?

In ieder geval vind ik de pen niet meer terug in het assortiment van Max Factor International, dus ik ga ervan uit dat het een oude lijn is. Op Amazone vond ik er nog de volgende informatie over:
“Great colour makes for intense lip make-up
The giant lip pencil is the simple and precise
The intense colour charge and the powerful gloss effect guarantee a glamorous appearance
Moisturises and leaves a pleasant and soft feeling on the lips without being sticky”

Het lippotlood brengt zo makkelijk aan. De formule voelt niet meteen voedend aan (zoals het belooft), maar ook niet drogend. So Flamingo heeft een vrolijke roos-paarse basis met vele glimmers. De schitteringen lijken op glass flecks: ze zijn zeer klein, weerkaatsen makkelijk (wat het moeilijk maakte om vast te leggen op foto) en afhangende van het invallend licht kleuren roze, paars of blauw. Omdat de formule niet zeer vloeibaar is, voel je lichtjes wat ruwheid van de glimmers maar alles behalve storend.
Het lippotlood blijft makkelijk zitten doorheen de dag zolang je niet eet. Je kunt ermee drinken, hoewel je erna een glitterige afdruk kunt ontdekken op de glazen.

Het is zeker geen lipproduct voor de doorsnee dagen, maar het lippotlood zorgt voor een aantrekkelijke sensatie op de lippen!


Prijs: €1,99

Advertenties

6 gedachten over “Review: Max Factor Giant Lip Pencil 04 So Flamingo

  1. Mooie kleur! en niet duur! Wel jammer dat je het moet slijpen.. ik heb ook make-up potloden van hard plastic en dat gaat altijd erg moeilijk..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s