Food

Food: Zoats (courgette en havermout) – Vegan Ontbijt Idee

Zoats

Zoats1

Courgette door je havermout?! Het klinkt gek, maar leuk genoeg om eens te proeven. Benieuwd?

Havermout was reeds een ontbijtliefde van mij en ik heb het al op diverse manieren bereid, maar courgette er doorheen mengen is nooit in mij opgekomen. Ik zag de video voorbijkomen op HumerusFitness en ik was best geschokt, groenten door je ontbijtpap leek mij al te ver gaan. Maar ik probeer graag nieuwe dingen uit en als het dan ook nog eens gezond is en daarboven geschikt voor vegans, dan zeker.


Klik hier als je de video niet kunt bekijken


Zoats

Ingrediënten

1 cup haver
1 cup soja melk
1/2 courgette

Weeg de haver en soja melk af en vermeng deze door elkaar in een magnetron schaal.
Rasp de courgette erboven en roer dit erdoor.
Verwarm de schaal in de magnetron gedurende 1 minuut, roer kort, en verwarm verder 1 minuut.


Smakelijk

Advertenties

7 gedachten over “Food: Zoats (courgette en havermout) – Vegan Ontbijt Idee

  1. OMG applaus dat je dit durfde te proberen! Ik vind het maar een enge combi ^^” Durf je niet te beloven dat ik dit ga proberen 😛 Klinkt wel super gezond tho’ XD

  2. Hier had ik nog niet eerder van gehoord, maar het klinkt wel heel bijzonder! Ik eet zelf eigenlijk altijd wel graag groente bij mijn ontbijt, als ik er tijd voor heb bak ik het liefst nog groentepannenkoekjes, dat vind ik zo lekker 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s