Fashion

Outfit: Summer Shine

Outfit Summer Shine (3)

Outfit Summer Shine (1)

Outfit Summer Shine (2)

Wauwie, wat is het hier warm! Okey ik overdrijf, want het begint weer af te koelen, maar aanpassen aan het Belgische klimaat is niet makkelijk met de naschok van een hittegolf nog in het land. In ieder geval had ik afgesproken met een vriendin voor een gezond ommetje. Een uitgelezen kans om outfit foto’s te maken, dus vriendin werd prompt tot fotografe gepromoveerd.

Toen we voorbij een weide kwamen, stopten we even voor een mini-fotoshoot. De zon stond goed, de weide gaf een rustige zomerse uitstraling en er was geen mens in zicht. Perfect!
Volgens mij kun je aan mijn gezichtsuitdrukkingen en houding soms wel merken als de foto’s gemaakt worden door een andere persoon of door de timerstand van mijn fototoestel. Het is toch wat vreemd om te poseren als je voelt dat er iemand naar je kijkt, maar ik denk dat het deze keer zeer geslaagd is (bedankt vriendin!). Vooral de eerste foto vind ik mooi gelukt met een heimelijke glimlach op mijn lippen, al zeg ik zelf natuurlijk.

De titel is weer eens geïnspireerd op een lied, namelijk Shine van Years & Years: “It’s you that I’ve be waiting to find”. Ik ken hen sinds Take shelter omdat Emily Browning er een rol in speelt. Hun muziek is echt goed en ik ben blij voor hun dat ze steeds bekender worden. Als je van synthpop houdt dan moet je ze zeker eens opzoeken!

Blouse Action|Aztec short Target|Shoes K-Mart|V-Necklace HEMA

Welk weer ervaar jij momenteel?

Advertenties

9 gedachten over “Outfit: Summer Shine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s