Personal

Personal: Back from the outback!

Sydney 5 (39)

Home Sweet Home! Sinds gisteren ben ik weer veilig thuis na een maand Australië. Het was een zeer vermoeiende reis van 26 uur, vandaar ook dat ik dit later online zet dan ik van plan was. Australië is toch wel heel ver.

De terugreis was in totaal korter dan de heenreis omdat ik deze keer begon aan de vlucht vanaf Sydney airport. De gehele reis tot Londen was verzorgd door Qantas. Ik merkte toch wel enkele verschillen tussen de dienst die Emirates verleent en de dienst van Qantas. Onder andere het voedsel: de maaltijd van Emirates bestaat vaak uit meerdere kleine porties verschillende soorten eten terwijl Qantas een portie levert van gemiddelde grootte (waaronder aparte keuzes als hotdog en waterijs).

Eenmaal thuis, heb ik meteen enkele glazen water gedronken aangezien vliegen je erg kan dehydrateren en body lotion gesmeerd. Het is toch fijn om al je spulletjes binnen handbereik te hebben.
Daarna heb ik letterlijk 16 uur geslapen en blijkbaar nog een hele vergeten conversatie gevoerd over het avondeten tijdens mijn slaap.

Ik ben dus weer terug in België! [Het is wel een hele aanpassing van 16°C naar opeens 22°C.]  Er komen zeker nog Australië gerelateerde artikels, so stay tuned 🙂

Advertenties

6 gedachten over “Personal: Back from the outback!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s