Listening

Listening: ♫Playlist 18/07/2015

Youtube is mijn vriend, zeker op gebied van muziek: de laatste muziek beluisteren en de nieuwste muziekvideo’s bekijken. Ik wil graag een aantal liedjes delen die zo fijn zijn. Een gelijke verdeling Amerikaanse en Koreaanse muziek en allemaal vers van de naald (ongeveer toch). Helemaal summerproof!


Selena Gomez – Good for you
“What the heart wants” en “Love will remember” waren de liedjes die ik het beste vond van Selena’s laatste album. De sound van “Good for you” van haar nieuwe (nog onuitgebrachte album) klinkt veel zwoeler en rauwer, haar stem is heser en lager en ik vind het leuk. Het is een andere kant van haar. Ze spreekt zelf over haar nieuwe album als volwassener aangezien ze ook opgroeit en niet eeuwig de Disney kan belichamen.


Rita Ora – Poison
Ik ben nooit echt een Rita Ora persoon geweest. Beter gezegd, ik had nog niet echt van haar gehoord voor de film 50 Shades of Grey, behalve als een fashionista. Na “Poison” ga ik haar niet meer vergeten. “I take my poison and it’s you”, geweldige zin maar vooral catchy gezongen!


Jason Derulo – Want to want me
Wat een verschil van Jason’s hit “Talk Dirty”! “Want to want me” is een zalig nummer, eentje waardoor je in je kamer gaat springen, dansen en zingen en vooral eentje waarvan je het refrein voor de rest van de dag blijft herhalen!


GOT7 – 딱 좋아(Just right)
De singel is nog maar net uitgekomen, maar het klinkt zodanig goed dat het al meer dan 1 miljoen hits heeft. Heel vrolijk is de muziek, erg positief is de boodschap en super schattig en kleurrijk is de MV. GOT7 heeft hier een minder stoere uitstraling in vergelijking met “A” en “Girls Girls Girls”. Kijk vooral naar de geinige uitdrukkingen. Ik vind het trouwens echt geweldig dat Koreaanse muziekbedrijven hun MV’s ondertitels geven!


AOA – Heartattack
De comeback van AOA is zeer succesvol. Een overdaad aan schattige bewegingen maar ook wel uitdagend. Het lied is erg zomers en dansbaar. Het lied wordt vaak vergeleken met Sistar’s “Shake it” maar ik vind AOA’s toch net iets beter (persoonlijke mening).


TEEN TOP (틴탑) – ah-ah (아침부터 아침까지)
Ook een comeback. Teen Top heeft nooit echt heel hoog op mijn lijst gestaan, enkel voor hun Weekly Idol verschijningen. Toen ze nog eens verschenen op de Variety Show, viel hun lied meteen goed in de oren. Het liet me in de eerste instantie enorm denken aan een Spice Girls melodie – ik weet enkel niet welke. Wat niet weghoudt dat het fijn klinkt. De clip is ook lief pastel candykleurig.

Waar luister jij naar?

Advertenties

7 gedachten over “Listening: ♫Playlist 18/07/2015

  1. Leuke nummers! Ik moet eigenlijk ook nog even mijn muzieklijst een update geven. Ik luister namelijk vaak nummers terug van een tijd geleden. Dan zit ik bijvoorbeeld in een pub en dan denk ik, Hey, dat nummer ken ik van vroeger. En dan download ik hem gelijk. Maar dat nummer van Selena Gomez vind ik erg leuk! Kende deze nog niet. Zoals je zegt, ze zingt op een hele andere manier. Vind deze kant van haar ook erg leuk. Leuk artikel!

    1. Hehe, thanks to translator tools 🙂 Cool, always found it pretty common when raised so :p would love to learn Korean or Spanish. You’re more than welcome!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s