Fashion

Outfit: Bohemian Rhapsody

Outfit Bohemian Rhapsody (1)

Outfit Bohemian Rhapsody (2)

Outfit Bohemian Rhapsody (3)

Goeiemorgen! Momenteel ben ik aan het verplaatsen van Alstonville naar Sydney. Het grote en bruisende Sydney, dat vaak wordt miszien als de hoofdstad van Australië (dat is trouwens Canberra). Er staan vijf volle dagen gepland om Sydney helemaal van binnen tot buiten te ontdekken!

De outfitpost is eigenlijk onwijs simpel, want het bestaat enkel uit de maxi dress dat ik laatst kocht bij Target. De outfit foto’s zijn van iets ruwere kwaliteit omdat ik heb moeten roeien met de riemen die ik had (er was geen potentiële fotograaf in de buurt en mijn tripod ligt helemaal in België stof te happen). De foto’s zijn gemaakt in de achtertuin hier: overaanbod aan groen en open ruimte.
Dat gezegd, het is echt een heel mooie lange jurk. De lengte is kort genoeg zodat ik er niet over struikel maar zodanig lang dat fietsen ermee absoluut is uitgesloten net zoals trappen lopen zonder moeite. Er zit genoeg structuur in en zorgvuldig geplaatste print op zodat het toch flatteus hangt.

Toen de trend van de maxi jurken op zijn hoogst was, kwam ik zeer mooie modellen tegen maar er waren telkens redenen die me tegenhielden om er eentje te kopen.
Mijn lengte: ik ben niet speciaal klein of groot met mijn 1,68 m maar ik dacht dat maxi jurken het best gedragen konden worden door langere mensen.
De stof: veel van de jurken die ik tegenkwam, waren van een eer synthetische stof die gaat kriebelen of plakken na een tijd of voor statische elektriciteit zorgen. Soms waren de stoffen ook dermate dun, dat je er alsnog iets onder moest dragen en daar had ik geen zin in.
De prijs: een lang stuk stof van goede kwaliteit kan best wat kosten en of ik dat er wel voor over had voor een kledingstuk die ik in veel situaties niet kan dragen (ik verplaats mij 80% van de tijd met de fiets).
Uiteindelijk heb ik dan toch eentje voor een mooie prijs gevonden, hoewel ik nog steeds moet uitzoeken wanneer ik het zou kunnen dragen.

Aangezien de WIFI in Sydney hoogstwaarschijnlijk moeilijker/niet beschikbaar is en ik geen artikelen vooruit heb gepland, gaat het denk ik een weekje rustiger zijn – geniet in de tussentijd van je dagen en omgeving!

Hoe sta jij tegenover maxi jurken?

Advertenties

6 gedachten over “Outfit: Bohemian Rhapsody

  1. Hij staat je supermooi! Sorry voor de afwezigheid, ik was een kleine winterslaap aan het houden nu het eindelijk vakantie is 😀 (zomerslaap?) Ik ben benieuwd naar je verdere avonturen in Australie. Ik wil er altijd nog eens heen ;-;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s