Beauty

Opgemaakt

Goeiemorgen! Tijdens het sorteren op mijn YTkanaal, vond ik nog deze video terug. Om de een of andere reden was ik vergeten deze ook hier te posten. Het dateert van begin juni dus het is een beetje outdated, hoewel dat op zich niet veel uitmaakt.
Zie het maar als je dagelijkse portie glimlach.

Vermelde producten
Alverde Nutri-Care Shampoo
Yves Rocher Pure system Lotion
Yves Rocher Culture Bio Deodorant
H&M lipgloss Hot Pink
HEMA Long Lasting Lip colour 108
Sterilon ontsmettingsmiddel
Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof
Etos Kohl Kajal 001

Advertenties

4 gedachten over “Opgemaakt

    1. Ah dankjewel! Leuk dat je het laat weten. Soms denk ik wel eens, waarvoor doe ik het maar dan krijg ik zo’n leuk complimentje en dat maakt mijn dag 😀

  1. leuk hoor om dit te zien. Ja wel vervelend van je lipstick van de Hema dat die zo snel uitdroog terwijl je die niet zolang hebt. Zelf gebruik ik graag eyeliner pen van Catrice super fijn om te gebruiken. Oogpotlood heb ik al maanden niet meer in gebruik, ik gebruik ipv oogpotlood een mat zwarte kleur oogschaduw met een fijne kwastje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s