Beauty

Review: Maybelline Matte Maker Mattifying Powder 15 light beige

Maybelline Matte maker

Maybelline Matte maker3

Matte voor de dag! Maybelline’s Matte Maker Mattifying Powder is de poeder waar ik de laatste tijd steeds vaker naar grijp. Een lichte poeder met een fijne textuur, dat niet wordt gevoeld op de huid! Ik kocht het haast een jaar geleden in de Duitse DM en pakte het toen snel mee vanwege de lage prijs.

Een pan houdt 16 gram in. Ik heb de kleur 15 Light Beige en deze is perfect voor mijn huidige huidskleur met zijn vrij neutrale ondertoon. De plastic verpakking met schroefdop weegt trouwens niets, maar oogt wel iets goedkoper. Daarnaast heeft de lijm waarmee de grote ronde metalen pan op de plastic verpakking plakt, gelost na een tijd.

Maybelline beweert een dag lang glans te weerhouden. Zolang houdt het echter niet uit, maar alleenstaand lukt een degelijke vier à vijf uur wel. Het is vooral wanneer ik het gebruik om mijn foundation mee af te poederen, dat mijn gezicht langer mat blijft en het houdt mijn foundation mooi op zijn plaats. Het geeft trouwens nauwelijks een dekking, maar maakt de poriën iets waziger. Het draagt geen geur en het oxideert niet op de huid. De poeder breng ik het liefst aan met mijn Professional Makeup Foundation Soft Brush : het pakt de poeder eenvoudig met mate op. Ik ben echt zeer tevreden met dit product!

LIGHTWEIGHT BLOTTING SPHERES attracts and absorbs oil whilst setting in foundation. MICRO-ABSORBING SPONGES blends seamlessly withyour skin tone for a perfectly flawless matte finish. Meet our first powder with millions of powerful micro-sponges: new Matte Maker Powder. Infused with lightweight blotting spheres to dissolve oil and instantly set makeup.

Ingrediënten
Talc: Houdt glans tegen en absorbeert olie.
Paraffinum Liquidum/Mineral Oil: Kleurloze vloeistof waar andere ingrediënten in kunnen oplossen.
Magnesium Stearate: Witte poeder dat de emulsie bij elkaar houdt.
Caprylyl Glycol: Conserveringscomponent dat microbiële bacteriegroei voorkomt en vertraagt.

Kan kleurstoffen bevatten: Yellow Iron Oxide (Cl 77492), Titanium dioxide (Cl 77891), Red Iron Oxide (Cl 77491), Cl 77492,  Black Iron Oxide (Cl 77499), Iron Oxides


Prijs: €4,35

Advertenties

9 gedachten over “Review: Maybelline Matte Maker Mattifying Powder 15 light beige

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s